Bolu İş-Kur İl Müdürü İsmail Yalçın “İstihdamda Milli Seferberlik” program kapsamında Bolu’daki verileri açıkladı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Bolu Şubesinde, MÜSİAD ve İŞKUR ortak programı ile KOSGEB’in yatırım hibeleri, teşvikleri, İŞKUR’un yarı zamanlı çalışma, işverene sağlanan hizmet ve avantajlar anlatıldı.

Programda Bolu İŞKUR Müdürü İsmail Yalçın da; istihdamda gerçekleşen durum hakkında bilgiler verdi. Yalçın, “2016 Aralık ayı toplam çalışan sayısına şuan 3000 binin üzerinde ilave çalışan eklenmiş oldu bu ülkemiz adına da ilimiz adına da ciddi bir gelişme.” dedi.

Haber: Aslı Akış

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bolu Şubesinin, üyeleri ve ticari işletmeler için yaptığı programda istihdamın artırılmasıyla ilgili hizmetler hakkında bilgiler veren Bolu İŞKUR müdürü İsmail Yalçın,Ülkemiz zor günler geçirdi, istihdam olarak da ciddi daralmalar geçirdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstihdamda Milli Seferberlik ilanından sonra yine sizlerin katılım ve destekleriyle İstihdamda Milli Seferberlik programı başlatıldı. Bolu olarak 2016 çalışan sayımıza ilave 2000 bin ek istihdam sözü verildi ve çok kısa bir süre içerisinde 2000 sayısı aşıldı, 3000 olarak revize ettik ilave istihdamı ve Temmuz ayı itibariyle 3000 bin ilave istihdam sayısı da aşılmış oldu. Bunun yatırımcılar, girişimciler ve sanayi kuruluşları olarak sizler yaptınız. Ülkemiz ve şahsım adına hepinize müteşekkiriz, bir çalışanınızı 2, 2 çalışanınızı 3, 3 çalışanınızı 5 yaptınız. Dolayısıyla Bolu’daki 2016 Aralık ayı toplam çalışan sayısına şuan 3000 binin üzerinde ilave çalışan eklenmiş oldu bu ülkemiz adına da ilimiz adına da ciddi bir gelişme” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim