Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’da yaşayan sığınmacıların sayılarının 4 yıl içerisinde yaşadığı düşüşü sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Özcan “İşte Türk milliyetçileri ile ümmetçilerin farkı bu” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri yaklaşırken, neredeyse tüm siyasi partilerin verdiği vaatler arasında sığınmacıların ülkelerine gönderilmesi ve sınırların güvenliğinin sağlanması bulunuyor. Türkiye’de sığınmacı sayısı artarken Bolu’da düştü.

SIĞINMACI SAYISI BOLU'DA YÜZDE 76 DÜŞTÜ

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sığınmacı konusunda tüm partilere yol gösterecek bir strateji izledi. İzledikleri stratejinin verdiği sonuçları ise sosyal medya hesabından paylaşarak, 4 yıl içerisinde kentte yaşayan sığınmacıların yüzde 76 oranında azaldığını paylaştı.

“İŞTE TÜRK MİLLİYETÇİSİ İLE ÜMMETÇİLERİN FARKI BU”

Özcan paylaşımında; “Hani ben yardımı kestim, Arapça tabelaları kaldırdım, işyeri açma izni vermedim, suya ve nikah ücretlerine zam yaptım ya! 2019'da Bolu'da 19.000, Türkiye'de 3,5 milyon olan sığınmacı sayısı, Bolu'da 4.400'e düşmüş, Türkiye'de 10 milyona çıkmış. Gururluyum, hepsi gidecek!! İşte Türk Milliyetçisi ile Ümmetçilerin farkı bu!!” ifadelerine yer verdi.  

Editör: Servet GÖKÇEK