23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimleri için yapılacak çalışmalara katılmak üzere Bolulu siyasiler de İstanbul’a gitti.

MEHMET FATİH YALINIZ

31 Mart seçimleri sonrasında iptal edilen ve 23 Haziran Pazar günü yapılacak İstanbul seçimleri için Türkiye nefesini tuttu. Seçime katılacak partilerde görev alan siyasiler, milletvekilleri ve belediye başkanları seçim çalışmalarına destek amacıyla İstanbul’a giderken, Bolulu siyasiler de İstanbul’un yolunu tuttu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin AK Partili Adayı Binali Yıldırım’ın çalışmalarına destek vermek için seçim süreci boyunca aralıklarla İstanbul’a giden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da seçim çalışmalarına destek vermek için Pazar günü İstanbul’da olacak. Pazar gününe kadar, Bolu’dan İstanbul’a gidecek seçmenlerin ulaşım organizasyonunun başında olan Doğanay’ın Pazar günü öğleden sonra İstanbul’da olacağı öğrenildi. Ayrıca, AK Partili Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü de Pazar gününü İstanbul’da geçirecek. Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin de, günlerdir, İstanbul’un çeşitli semtlerinde Bolulu vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisinde ise seçim süreci boyunca, parti örgütlerine üye siyasiler ve yöneticiler aralıklarla İstanbul’a giderek, CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’na destek vermek amacıyla, çalışmalara katıldı. CHP’li yöneticilerin de Pazar günü yapılacak seçimde, İstanbul’da olacağı gelen bilgiler arasında.

Öte yandan, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da, İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu’na destek veren isimler arasında. Özcan Cumartesi sabahı, İstanbul’a hareket etti ve seçimin yapılacağı Pazar gününü İstanbul’da geçireceği öğrenildi.

Editör: TE Bilisim