Türkiye Bilardo Şampiyonası 2.Etap İl Birinciliği müsabakalarında Bolulu bilardocular dereceye girmek için kıyasıya mücadele edecek.

Haber Merkezi

Bolu’da, Türkiye Bilardo Şampiyonası 2.Etap İl Birinciliği müsabakaları 32 lisanlı sporcunun katılımıyla başlıyor. Ekim ayında Ankara Gölbaşı Türkiye Bilardo Federasyonu tesislerinde yapılacak olan şampiyonaya katılabilmek için bilardocular 7 gün boyunca sürecek turnuvada ter dökecek.

ŞEY bilardo salonunda 4-5-6 Eylül ve 11-12-13-14 Eylül tarihlerinde yapılacak olan turnuvada dereceye girecek olan ilk 3 sporcu ilimizi Ankara’da temsil etme hakkını kazanacak.

Ekim ayında yapılacak olan Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonasına katılabilmek için 32 sporcu kıyasıya mücadele edecek. İlk 3 sırayı alan sporcular Ankara Gölbaşı Türkiye Bilardo Federasyonu tesislerinde yapılacak olan şampiyonaya katılmaya hak kazanacaklar.

Turnuvayla ilgili açıklama yapan Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar, “İlimizde her gün yeni sporcuların katıldığı bilardo sporuna olan ilgi mutluluk verici. Yıl boyunca önemli günlerde yaptığımız özel turnuvaların yanında kentimizi Ankara’da temsil edecek olan sporcuların seçileceği il birinciliği turnuvasının heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Birbirinden çekişmeli maçlara sahne olacak bu heyecanlı turnuvaya tüm halkımız davetlidir” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ