(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ)- Merkez Hakem Kurulu, TFF 2.Lig 10.Hafta, TFF 3. Lig 7. hafta ve Bölgesel Amatör Ligi 2.Hafta müsabakalarında görev yapacak hakemler ve gözlemcileri Dijital Atama Yöntemi ile belirledi. MHK, Bolulu hakemlere önemli görevler verdi.

ERKAN, DENİZLİ YOLCUSU

22 Ekim 2023 Pazar günü Denizli Atatürk Stadında oynanacak olan TFF 2. Lig karşılaşması olan Denizlispor-Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü müsabakasında ilimiz hakemlerimden Hakan Erkan görevlendirilirken, karşılaşmada Ankara Bölgesinden Onur Bingöl Düdük Çalacak.

BATUHAN TOPÇU PAZAR GÜNÜ RİZE'DE

22 Ekim Pazar günü Rize Pazar Stadında oynanacak olan TFF 3.Lig karşılaşması Pazarspor-Bulvarspor müsabakasında C Klasman Yardımcı Hakemi Batuhan Topçu'ya görev verilirken karşılaşmayı Edirne bölgesinden FIFA Hakemi Cansu Tiryaki yönetecek.

KOCAELİ DERBİSİNDE İKİ BOLULU

22 Ekim Pazar günü Kocaeli Gölcük Stadında oynanacak olan BAL Ligi karşılaşması olan Gölcükspor-Kullarspor müsabakasında ilimiz hakemlerinden Ömer Faruk Kılıç ve Fatih Gümüşok Görev alacak, karşılaşmada Kastamonu Bölgesinden Kadın Bölgesel Hakemi Kübra Çetinkaya Düdük Çalacak.

GÖKSU'DA TEKİRDAĞ DERBİSİNDE

22 Ekim Pazar günü Tekirdağ Saray Stadında oynanacak olan BAL Ligi karşılaşması olan Sarayspor-Kapaklıspor müsabakasında ilimiz hakemlerinden Selim Göksu Görev alacak. Karşılaşmada Balıkesir Bölgesinden Furkan Işık düdük çalacak.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ