Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili 1. Sıra adayı İsmail Akgül, milletvekili adaylığının açıklanmasının ardından ilk kez Köroğlu TV mikrofonlarına konuştu. Akgül; “Biz Bolu’nun öz evlatlarıyız, Bolumuzun emrindeyiz, herkesi kucaklıyoruz” dedi. Akgül, milletvekili olması durumunda kimseyi mahcup etmeyeceğinin de sözünü verdi.

Özel Haber: Aslı Akış  

13 Nisan Perşembe günü gerçekleşecek aday tanıtım toplantısına tüm Boluluları davet eden Akgül; “Birlik ve beraberliğimizi göstermek adına Milliyetçi Ülkücü Hareket’in Bolu İl Başkanlığı olarak seçim koordinasyon başkanlığımızın belirlediği 13 Nisan Perşembe saat 14.30’daki aday tanıtım toplantımıza tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Necip Fazıl Kültür Merkezi’ne herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ”     

Milletvekili Adayı Akgül, MHP’den diğer iki aday ve partililerle birlikte seçim çalışmalarını yürüttüklerini anlatarak; “Milliyetçi Ülkücü Hareket olarak yılbaşından itibaren İl Başkanımızla beraber yaklaşık üç aydır bu süreç içinde Bolu esnafımıza, vatandaşımıza temas ediyor, birebir bununla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Aday adaylık sürecimizi başladı. 15 aday adayımızla beraber yine ilimizde hızlı bir şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Birlik ve beraberlik içinde bu aday adaylık sürecini geçirdik. Daha sonra 3 adayımız belli olduğunda 2. sıra sanayici, iş adamı Rahmi Aksoy, 3. sıra Şehit ve Gaziler Derneğimiz başkanımız Muhittin Özel beyefendiyle beraber Milliyetçi Ülkücü Hareket birlik ve beraberlik içinde samimiyetiyle, ulaşılabilirliği ile vatandaşına, esnafına dokunmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“TEVECCÜHE LAYIK OLACAĞIZ”      

Milliyetçi Hareket Partisi olarak herkesi kucakladıklarını ve teveccühe layık olmak için ellerinden geleni yapacaklarını dile getiren İsmail Akgül; “4 gündür Kurum ziyaretlerimize başladık. Kurum ziyaretlerimizi gerçekleştirirken esnaflarımıza, yolda gördüğümüz vatandaşlarımıza temas ediyoruz. Herkesi kucaklıyoruz, öznemiz Bolu bunu hep söyledik. Çünkü biz Bolu’nun evlatlarıyız.  İnsanlara yukarıdan değil,  karşılıklı aynı mesafeden bakan Bolu’nun öz evlatlarıyız. Biz İsmail’iz. Vatandaşımızın tabiri bu, sahada bununla çok karşı karşıya kaldık. Sen bizim İsmail’sin dediler.  Bu teveccühe layık olacağız. Allah mahcubiyeti bizlere yaşatmasın” ifadelerine yer verdi.

“VATANDAŞLARIMIZI KUCAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Akgül, milletvekili  olma noktasında kendisine yetki verilirse Bolu’nun emrinde hareket edeceğinin altını çizerek; “Tam manasıyla Bolu’nun hizmetinde çalışmalarımızla, azmimizle kendimizi ispatlayacağız. Bolulu hemşerilerimiz, abilerimiz, kardeşlerimiz bize bu yetkiyi verdiklerinde, iyi ki Milliyetçi Ülkücü Hareket’in bir tane vekili olmuş, bir vekilimiz, abimiz, bir evladımız var diye bizlerle gurur duyacağı kanaatindeyim. Önümüzde 30 günlük süreçte biz son dakikaya kadar yılmadan mücadele edeceğiz. Bolu’muzun yanında olacağız. Bolu’muzun emrindeyiz. Allah bizleri şaşırtmasın, mahcup etmesin diyorum. Tüm ilçelerimizi zaten ziyaret ettik. Merkez, ilçe ve mahalle pazarlarımızı ziyaret ettik. Bu süreçte de gücümüzün yettiği kadar hem pazar esnafımıza hem de pazarlarımızda vatandaşlarımızı kucaklamaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Ebru Buket EKE