AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak, 14 Mayıs cumhurbaşkanı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin ardından partisine destek veren Bolululara teşekkür etti.

Haber: Aslı Akış

Yoğun geçen bir seçim kampanyasın ardından 28. Dönem milletvekili seçimleri tamamlandı Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci tıra kaldı. AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Kazım Konak, Bolu’dan seçilen 3 milletvekiline görevlerinde başarılar diledi.

Konak, “Öncelikle, gerek aday adaylığım sürecinde, gerekse adaylığım sürecindeki seçim çalışmalarında istemeyerek de olsa rahatsız ettiğimiz vatandaşlarımızdan helallik istiyor, sabırları için teşekkür ediyorum” diyerek başladı mesajına.

“PARTİMİN TÜM KADEMELERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başta ile başkanı Suat Güner olmak üzere partisinin tüm kademelerinde görev yapan teşkilatlarına teşekkür eden Kazım Konak; “Bizlerle birlikte sabahlara kadar sokaklarda emek veren tüm kardeşlerime, ilk günden bu güne hiç yorulmayan kadın kolları üyelerimize, gençlik kollarındaki yiğit evlatlarımıza, sesimizi duyuran, pankartımızı asan, broşürümüzü dağıtan, sosyal medyada mücadele eden, bize inanan, destek veren, bizlerle birlikte kapı kapı dolaşan tüm kardeşlerime, İl Başkanımız Suat Güner nezdinde teşkilatımızın bütün kademelerinde görev alan tüm partililerimize ve Seçim Koordinasyon Merkezindeki kıymetli ekip arkadaşlarımıza, beraber yol yürümekten onur duyduğum kıymetli Milletvekilimiz Yüksel Coşkunyürek ve önceki dönem Bolumuzu başarıyla temsil eden Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye, bugüne kadar partimizde emek veren, görev alan tüm kademe mensuplarına tekraren ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” İfadelini kullandı.

“GÜLER YÜZLERİNİ ESİRGEMEDİLER”

Konak, seçim çalışmalarında kendilerine teveccüh gösteren kamu çalışanlarını ve basın mensuplarını da unutmayarak; “Seçim çalışmalarımız boyunca bizden güler yüzünü esirgemeyen kamu çalışanlarına teşekkür ediyorum. Haberlerimizin kamuoyuna ulaşmasında emeği olan, yazılı ve görsel basında çalışan tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.

BİR TEŞEKKÜR DE AİLESİNE…

Mesajının devamında, AK Parti ile seçimlere katkı sunan siyasi parti adayları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Bolu’ya sunduğu katkılardan da bahseden Kazım Konak; “AK Partimizle birlikte demokrasi şölenine katkı sunan siyasi parti adaylarına ve partililerine teşekkür ediyorum. Her zaman duasını üzerimizden eksik etmeyen değerli anneme, sevgili eşime, evlatlarıma, yakın çalışma ekibimize çok teşekkür ediyorum.  

“Türkiye Yüzyılı” vizyonuyla yola çıktığımız bu kutlu davada bu zamana kadar Bolumuza hizmet veren herkese teşekkür ederken, yeni dönemde yatırımdan, sanayileşmeye, ulaşımdan, sağlığa, turizmden, eğitime, spordan, sosyal yaşama kadar tüm alanlarda adından bahsedilen bir Bolu için Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize desteklerinize her zaman talibiz.” şeklinde konuştu.

KONAK, BOLU’NUN 3 MİLLETVEKİLİNE BAŞARILAR DİLEDİ

Kazım Konak son olarak Bolu’dan milletvekili seçilen Coşkunyürek, Akgül ve Ateş’e de hayırlı olsun temennisini sunarak; “Gerçekleşen seçimler sonucunda Bolulu vatandaşlarımızın takdiri ile ilimizi TBMM’de temsil etme yetkisini alan Yüksel Coşkunyürek, İsmail Akgül ve Türker Ateş’e de görevlerinde başarılar diliyor, güzel ülkemizin kalkınması ve Türkiye Yüzyılı ekseninde kazananın Bolu olması temennisi ile hepinize saygılar sunuyorum.  Allah hepinizden razı olsun” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Servet GÖKÇEK