İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner ve vakıf yönetimi, İstanbul’da tedavi gören Vakıf Başkanı Ahmet Baysal’ı ziyaret etti. Baysal’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, heyet daha sonra Mebrure Bağışgil ile de bir araya geldi.
Bolu’nun eğitimden sağlığa birçok alanda gelişmesine katkı sağlayan İzzet Baysal Vakfı’nın yönetimi, İstanbul’da anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.
İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner ve beraberindeki vakıf yönetimi, Maltepe Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Ziyarette Darüşşafaka Merkez Yöneticisi Dr. Mehmet Yıldız da yer aldı. Ahmet Baysal’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, vakıf yönetimi bu gelişmenin kendileri için büyük mutluluk ve motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.
AHMET BAYSAL’IN SAĞLIK DURUMU İYİ
Ahmet Baysal ile bir süre görüşen heyet, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Ziyarette Bolu ve İzzet Baysal Vakfı üzerine de görüş alışverişinde bulunuldu.
Ahmet Baysal’ın sağlık durumunun iyi olmasının kendilerini sevindirdiğini belirten Fatih Yamaner, vakfın büyükleriyle gönül bağlarını korumaya devam edeceklerini kaydetti.
MEBRURE BAĞIŞGİL’E DE ZİYARET
İzzet Baysal Vakfı heyetinin İstanbul’daki ikinci durağı ise Darüşşafaka Yakacık Rezidans oldu. Fatih Yamaner ve beraberindeki vakıf yönetimi, burada yaşayan Mebrure Bağışgil’i ziyaret etti. Görüşmede Bağışgil’in Bolu’ya olan sevgisi ve İzzet Baysal’ın bıraktığı değerlerin yaşatılmasına yönelik hassasiyeti ön plana çıktı.
“BOLU SEVDALARI HEPİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR ÖRNEK”
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan İzzet Baysal Vakfı Başkan Vekili Fatih Yamaner, Ahmet Baysal ve Mebrure Bağışgil ile bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Yamaner, “Bugün çok kıymetli büyüklerimiz Sayın Ahmet Baysal’ı Maltepe Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ziyaret ettik. Ziyaretimize Darüşşafaka Merkez Yöneticisi Dr. Mehmet Yıldız da eşlik etti. Sağlık durumlarının iyi olması en büyük motivasyon kaynağımız. Bu ziyaretimizin ardından Darüşşafaka Yakacık Rezidans’ta kıymetli büyüğümüz Sayın Mebrure Bağışgil’i de ziyaret ettik. Onların Bolu sevdası, hayata kattıkları değer ve yaşam sevinci hepimiz için büyük bir örnek. Kıymetli büyüklerimize sağlıklı, huzurlu ve güzel günler diliyoruz” ifadelerini kullandı.
Vakfın, İzzet Baysal’ın miras bıraktığı değerler doğrultusunda büyükleriyle kurduğu vefa ve gönül bağını sürdürmeye devam edeceği belirtildi.







