Mengen’de hizmet veren Mengen Çiftlik Et Mangal,  bağımsız tüketici değerlendirmeleri ENİYİBEST tarafından 2019-2020 dönemlerinde Bolu bölgesinde araştırmalar ve anketler yapılarak Bolu’nun en iyi et lokantası seçildi.

Araştırmalar ve anketler yapılarak, gezici denetmenlerce incelenerek Türkiye’nin en iyilerini belirlendiği ENİYİBEST tarafından et lokantası alanında tüm aşamaları geçen Mengen Çiftlik Et Mangal, Bolu’nun en iyisi seçildi..

ENİYİBEST tarafından Bolu’nun en iyi et lokantası seçilen Mengen Çiftlik Et Mangal hakkında, “Mengen Çiftlik Et Mangal, 2013 yılından beri başarının asla tesadüf olmadığını, her seferinde daha iyi nasıl olunabileceğini, kendi alanında fark yaratarak etkilemeyi başarabildiğini ENİYİBEST tarafından gezicilerin deneyimleri, incelemeleri, raporları ve fotoğraflarıyla diğerleri arasında farkını betimleyerek Bolu bölgesinde seçilmiş ve onaylanmıştır” ifadeleri yer aldı.

“HİZMETLERİN VE YENİLİKLERİN SONU GELMEYECEK”

İşletme sahibi Gökhan Uzar ise, Bolu’yu en iyi şekilde temsil etmekten büyük onur duyduğunu söyleyerek, “2019-2020 döneminde Bolu bölgesinde en iyi et lokantası işletmecisi olarak hizmetlerin ve yeniliklerin sonu gelmeyecek. Çok yakın zamanda yeni sürprizlerimiz olacak” dedi.

Editör: TE Bilisim