(Haber: Burhan Yeşiltaş) - Boluspor, 2023–2024 sezonunun 33.haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla tamamlayıp Manisa’da kampa girdi.

1.ligin 32 haftasında oynadığı karşılaşmalarda 50 puan toplayarak play-off’un içinde yer alan Boluspor, Manisa FK maçını kazanıp, play-off içinde yerini sağlamlaştırmak istiyor. Zorlu Karşılaşma 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Manisa 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak.

BOLUSPOR’DAN 8 TAKVİYE

Boluspor ara transfer döneminde kadrosuna 8 takviye yaptı. Kırmızı beyazlılar; Vüsal İskenderli, Anıl Koç, Tunahan Çiçek, Daniel Avramovski, İshak Karaoğul, Jefferson Nogueira Junior, Hüsamettin Yener ve Petar Gigic ile sözleşme imzaladı.

6 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Kırmızı beyazlılar devre arası transfer döneminde; Oko, Landel, Kayamba, Furkan Demir, Arda Köksal ve Adel ile yollar ayrıldı.

MANİSA FK’DAN 11 TAKVİYE

Manisa FK kış transfer döneminde kadrosuna 11 takviye yaptı. Manisa ekibi, Erhan Erentürk, Eduart Rroca, Mohamed Ofkir, Andrej Djokanovic, Bartu Göçmen, Eren Karataş, Sinan Osmanoğlu, Alberk Koç, John Mary, Sertan Tashkyn ve Ensar Akgün ile sözleşme imzaladı.

MAÇIN HAKEMİ MUSTAFA KÜRŞAD FİLİZ

Boluspor’un deplasmanda oynayacağı Manisa FK maçını İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemlerinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Filiz’in yardımcılıklarını Sezgin Çınar ve Mehmet Kapluhan yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Soyutürk.

KARŞILAŞMALAR TRT EKRANLARINDA

Boluspor’un 2023–2024 futbol sezonunun 33.haftasında deplasmanda oynayacağı Manisa FK mücadelesi TRT’nin naklen yayın programında yer aldı. Manisa FK ile Boluspor arasında oynanacak karşılaşma TRT Spor’dan dönüşümlü olarak ekranlara gelecek.

Editör: Oğuzhan EKE