Boluspor’da 8 Haziran’da yapılan Olağanüstü Kongrede liste ile gidilen seçimde başkanlığa Savaş Abak tekrardan seçildi. Kırmızı beyazlılarda yapılan kongrenin ardından Boluspor Kulübü Başkanvekili Ramazan Kahraman, kırmızı beyazlı yönetici Ergün Söbütay ve yeni yönetim kurulu üyesi Fatih Öztemel açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş

Kırmızı beyazlılarda olağanüstü kongrede tekrar başkanlığa seçilen Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak’ın geçtiğimiz yıl en büyük destekçileri yönetim kurulu üyeleri oldu.

“Boluspor olarak gerekli destekleri alamadığımızı düşünüyoruz”

Boluspor’a geçtiğimiz sezon maddi manevi desteklerini esirgemeyen Ankara’da iş hayatını sürdüren kırmızı beyazlıların Başkanvekili Ramazan Kahraman bu dönem tekrar Başkan Savaş Abak’ın listesinde yer aldı. Kahraman, geçen yıl olduğu gibi bu yılda Boluspor’a katkı vermeye devam edeceklerini ifade ederek; “Bu yıl zorlu bir süreç bekliyor bizleri. Onun dışında Bolu’dan, herkesten destek bekliyoruz. Özellikle başkanımıza. Allah yardımcımız olsun. Boluspor olarak gerekli destekleri alamadığımızı düşünüyoruz. İnşallah bu sezon gerek Belediye Başkanı gerek Vekillerimizden gerekli destekleri bekliyoruz. Biz zaten Savaş başkanımız için buradayız. Boluspor’a gelmemizin nedeni bu. Elimizden geldiği kadar hem Boluspor için hem de başkanımız için katkı vermeye çalışacağız” dedi.  

“Bütün şehir olarak arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız”

Kırmızı beyazlıların yeni yöneticilerinden olan Fatih Öztemel ise, yeni dönemde Boluspor yönetim kurulu olarak ellerinden gelen gayreti göstereceklerinin altını çizerek; “Bu olağanüstü bir kongreydi. Bence tekrar Boluspor’un önünün açılması için faydalı ve verimli oldu. Ben yeni yöneticiyim. Bizde önceki dönemde yönetimde bulunan arkadaşların heyecanlarıyla beraber kendi dinamizmimizi birleştirebilirsek inşallah güzel bir sinerji çıkacak ortaya. Daha doğrusu beni de motive eden bir önceki dönemde yaptıkları oldu. Kongrede de bahsettiler çok emek veriyor hepsi. Bizde bütün şehir olarak arkadaşlarımızla elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

“Bolu ve Boluspor için iyi işler yapacağız”

Boluspor’a geçtiğimiz dönem büyük katkıları olan bu yılda yeni yönetimde görev alan iş inanı Ergün Söbütay’da, Bolu ve Boluspor için iyi işlere imza atacaklarını aktararak; “Zorlu bir yıl geçirdik. Allah’ın izniyle tekrar yönetim seçildik. Daha iyi işler yapmak için. Elimizden gelen her şeyi yapacağız Boluspor için. Geçtiğimiz yıl ilk yılımızdı. Biraz daha tecrübesizdik. İnşallah bu yıl biraz daha tecrübeli bir şekilde başkanında daha fazla yanında olmaya gayret göstereceğiz. İnşallah Bolu ve Boluspor için iyi işler yapacağız” dedi.

ramazan kahramanfatih öztemelergün söbütaybolu-1407

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ