Turkcell Öztürkler’de araba ve telefon hediye yağmuru için son 7 güne gelindi. Kampanya hakkında bilgiler veren Turkcell Öztürkler Sahibi Nejat Öztürk, Öztürklerden alışveriş yapan vatandaşlara sürprizlerin devam edeceğini söyledi.

Kampanya süresince Öztürkler’den yapılan her 50 TL’lik alışverişe bir adet çekiliş hakkı verilecek.

Turkcell Öztürkler Sahibi Boluspor Kulübü Başkan Yardımcısı Nejat Öztürk 24 yıldır Turkcell Öztürkler olarak Bolulu vatandaşlara hizmet verdiklerini söyledi. Öztürk, “Siz değerli halkımıza yıllarca ÖZTÜRKLER olarak en iyi hizmeti vermek için mücadele ettik. Bolu halkının bizlere olan güveni ve ÖZTÜRKLER'i tercih etmeleri nedeniyle kazandığımız başarıları Turkcell'den Türkiye l.liği ödülü alarak taçlandırdık. Bolu'da bugüne kadar her zaman ilkleri yaşatmaya çalıştık” dedi.

“Kazanımlarımızı Bolulularla paylaşıyoruz”

Turkcell Öztürkler’den alışveriş yapan vatandaşlarla kazanımlarını paylaşmak için kampanyaların devam edeceğini söyleyen Öztürk, “Halkımıza olan minnet ve vefa borcu nedeniyle kazanımlarımızı değerli Bolu halkımızla paylaşmak istedik. Boluspor Kulübü Bşk. Yrd. Nejat Öztürk; Halkımızın bize olan güveni ve desteği ile bu tip kampanyaları her zaman yapacağız. Turkcell Öztürkler'den alışveriş yapan halkımıza olan minnetimizi sürprizlerimizle devam ettireceğiz” diye konuştu.

Her 50 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı

Kampanya hakkında bilgiler veren Firma Koordinatörü Mine Erbek her 50 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı verileceğini söyledi. Erbek, “Hediye çekilişi bitiş tarihinin 10 Ekim 2017 Salı günü saat 22:00'ye kadar olduğunu belirtti. Bu zamanı halkımızın iyi değerlendirmesini, her 50 TL'lik alışverişe 1 adet çekiliş hakkı kazanırken 2.000 TL'lik bir telefon alan müşterimizin 40 adet çekiliş hakkı kazanarak şansını daha çok artırabileceğini belirtti. Öztürkler olarak sürprizleri bizden her zaman bekleyin” dedi.

Çekiliş 13 Ekim saat 14.00’te

Çekilişin 13 Ekim Cuma günü Saat 14:00’te yapılacağını bildiren Firma yetkilisi Sena Öztürk şöyle konuştu: 13 Ekim Cuma günü saat 14.00’te Bolu CADDE AVM'de noter huzurunda ve halkımızın gözü önünde yapılacak çekilişe tüm halkımızı bekliyoruz. Umarım en çok ihtiyaç sahibi olan vatandaşımıza çıkar, bunu canı gönülden istiyorum. Siz değerli halkımızı 13 Ekim Cuma günü saat 14:00'te yapılacak çekiliş heyecanını yaşamaya davet ediyorum dedi.

Çekilişte verilecek hediyeler:

1 adet HYUNDAI otomobil

1 adet BİSİKLET

22 adet AKILLI TELEFON

1 adet TABLET

1 adet DRONE

15 adet POWERBANK

41 adet Hediye

Editör: TE Bilisim