MHP İl Başkanı Adem Evcil, yerli otomobilin üretim yeri ile ilgili olarak bir çağrıda bulundu. Evcil, “Bolu’nun kalkınması adına böylesine bir fırsatı kaçırmayalım” diyerek “3 milletvekili, 2 bakan yardımcısı ve üst düzey bürokratları ile tanınan ilimiz böylesine bir projede yalnız kalmamalıdır. Yerli otomobil üretim tesisleri ilimize kurulmalıdır.” ifadelerini kullandı.

MHP Bolu İl Başkanı Adem Evcil, yerli otomobil ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son günlerde somut adımlar atıldığını kaydeden Evcil, yerli otomobilin üretim tesislerinin Bolu’ya kurulması için milletvekillerine, bakan yardımcılarına ve bürokratlara çağrıda bulundu. Evcil açıklamasında; “Ülkemizin en önemli kalkınma hamlelerinden biri olacak yerli otomobil üretimi ile ilgili somut gelişmeler yaşanmaktadır. Ülkemizde faaliyet gösteren güçlü firmalar bir araya gelerek yerli otomobil üretimi noktasında bir uzlaşmaya varmış durumdadırlar. Peki, İstanbul-Ankara güzergâhının arasında bulunan ilimiz bu işin neresinde olacaktır? Yerli otomobil üretimi beraberinde müthiş bir istihdam olanağı getirecektir. Yedek parçasından, servis ağına kadar çok yönlü bir üretim ağına sahip olacak bu projeden bolu nasibini almalıdır. 3 milletvekili, 2 bakan yardımcısı ve üst düzey bürokratları ile tanınan ilimiz böylesine bir projede yalnız kalmamalıdır. Yerli otomobil üretim tesisleri ilimize kurulmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“BİR PLATFORM OLUŞTURALIM”

Evcil, yerli otomobil konusunda birlik olunması gerektiğini ifade ederek,MHP olarak ilimizin menfaatleri tüm siyasi partilerin menfaatlerinin üstündedir diyoruz ve bir çağrıda bulunuyoruz: Ey milletvekillerimiz, bürokratlarımız, sivil toplu kuruluşlarımız, sığ tartışmaları, siyasi istikballeri, kısır döngüleri bir tarafa bırakarak gelin bir platform oluşturalım ve yerli otomobilin ilimizde üretilmesi için üzerimize düşeni girişimleri gerçekleştirip Bolu’nun kalkınması adına böylesine bir fırsatı kaçırmayalım. MHP olarak ilimizin kazancına olacak her türlü konuda gereken fedakârlığı yapmaya hazırız.” dedi.

 

Editör: TE Bilisim