(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-İş insanı ilimizin siyasetçilerinden Cemil Akay, Akay Kardeşler ismi adında yeni sezonda da Bolu 1.Amatör Küme isim hakkını alarak amatör futbola desteğini sürdürdü. Son yıllarda amatörspor’a verdiği destekler ile alkışı alan Cemil Akay, yine amatör takımların yanında oldu. Geçtiğimiz sezonda isim hakkını alan Cemil Akay bu sezonda amatör takımların yanında olarak alkış aldı.

“Bütün takımlara 5’er bin lira para yatırılacak

Kura çekim töreninde söz alan Bolu Amatör Spor Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, ligin isim sponsoru olan Cemil Akay’ın takımlara 5 bin lira nakdi destek sağlayacağını belirterek; “Takımlar, Akay Kardeşler Limited Şirketine 5 bin liralık makbuz kesecek. Hesap numarasıyla beraber ASKF’ye ulaştıracaklar. Ulaştırdığınız makbuzları ve hesap numarasını bizde Akay Kardeşler Limited Şirketine yönlendireceğiz. Hesabınıza Akay Kardeşler'den bütün takımlara 5’er bin lira para yatırılacak” dedi.

“Şampiyon olan her takıma 10 bin lira da ASKF hesabından vereceğiz”

Metin, Bolu ASKF olarak çeşitli yaş gruplarında şampiyon olan takımlara 10 bin lira nakdi destek sağlayacaklarını açıklayarak; “Onun dışında takımların ASKF’ye ödeyeceği paradan da daha önce aldığımız karar gereği Türkiye Şampiyonalarına gidecek U13-U4-U15-U16-U17-U18 takımlarına şampiyon olan her takıma 10 bin lira da ASKF hesabından vereceğiz. Bu sponsorluk anlaşması da bu şekilde. Yani oradan 20-30 bin lira bizlere kalırsa ASKF’nin genel gider işleri, böyle toplantılarda kullanılacak. Yani yaptığımız anlaşmanın genel olarak detayları bunlar” şeklinde konuştu.

“Kındıraspor ve Bolu Yıldızspor kulüplerine de başarılar diliyorum”

Metin, ligde yeni katılan takımlara da yeni sezonda başarılar dileyerek; “Ben bu konuda Cemil kardeşimize tekrardan teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni kurulan kulüplerimiz, Kındıraspor ve Bolu Yıldızspor kulüplerine de başarılar diliyorum. Ayrıca Bolu 14 FK Kulüp Başkanı aynı zamanda otel müdürümüz Selahattin Bey'e de katkılarından dolayı amatör camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ