Cumhuriyet Halk Partisi, Bolu’da 3 günlük saha çalışması yaptı. Parti Meclisi Üyesi Engin Özkoç ile Düzce Milletvekili Talih Özcan, Kocaeli Milletvekili Mühip Kanko ve Karabük Milletvekili Cevdet Akay, ilçeler de dahil olmak üzere şehrin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya geldi. 3 gün süren çalışmalar sonrasında PM Üyesi Engin Özkoç, değerlendirme yaptı.

“PROGRAMIMIZI ANLATTIK”

Bolu’da üç gün süren yoğun bir program gerçekleştirdiklerini belirten Özkoç, “Parti binamızda örgütümüz ve basın emekçileriyle buluşup, programımızı anlattık. Ardından kalabalık bir heyetle belediye başkanımızı ziyaret ettik. Belediye Başkanımızın da katılımıyla meslek odalarına giderek görüş ve önerilerini dinledik. Oda ve dernek başkanlarımıza, yöneticilerine bir kez daha sundukları katkı için çok teşekkür ederim” dedi.

“MİLLETİMİZDEN NASİHAT ALDIK”

Özkoç, Bolu’nun merkezinde ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirterek, “Kimseye nasihat etmedik; milletimizden nasihat aldık. Kimseye uyarıda bulunmadık; milletimizin uyarılarını dikkate aldık. Mesleğini kaostan beslenerek değil, hakikati halka ulaştırmak için yapan Bolu’nun emektar gazetecileri de çalışmalarımızın en yakın tanığıdır” ifadelerini kullandı.

“BOLU’NUN TEMİZLİĞİ VE ADALET TALEBİ BİZE GÜÇ VERDİ”

Bolu’daki programdan son derece memnun kaldıklarını dile getiren Özkoç, “Boluluların geleceğe dair akılcı yaklaşımları ve tutsak edilen başkanlarımız için yükselttikleri adalet talepleri bize güç vermiştir. Ayrıca gördüğümüz tertemiz sokaklar, parklar ve bahçeler, birçok kente örnek olacak düzeydedir. Vatandaşlarımızın temiz bir kentten ve altı yıldır süregelen hizmet anlayışından duyduğu memnuniyeti hemen her sıktığımız elden duymak ise partimiz adına gurur vericidir” diye konuştu.

Muhabir: Okan Kızıltaş