AK Parti Bolu 1’nci sıra milletvekili Yüksel Coşkunyürek, Göynük ilçesinin Uluçınar’ı 96 yaşında ki Ahmet Eldoğan’ın hayır duasını aldı. Eldoğan, AK Parti’nin Türkiye’nin siyasi tarihinde çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Haber: Huri Afacan

Yüksel Coşkunyürek ilçe ilçe sürdürdüğü seçim çalışmalarının bir durağı da Göynük oldu. Geçtiğimiz gün seçim çalışması için ilçeye ziyarette bulunan Coşkunyürek, Göynük ilçesinin en yaşlı insanı Ahmet Eldoğan ile sohbet etti.

Akşemseddin Hazretleri türbesinin yakınında bir çay ocağında Eldoğan’la karşılaşan Coşkunyürek, Eldoğan’ın halini hatırını sordu. 96 yaşında ki Eldoğan AK Parti’den duyduğu memnuniyeti şu sözlerle ifade etti “Türkiye tarihinde böyle bir adam gelmedi. Tayyip Erdoğan’dan ve sizlerden Allah razı olsun. Türkiye’nin hiçbir zaman böyle bir dönemi olmadı” dedi.

Coşkunyürek, “Ayakkabıcı Ahmet” lakabıyla tanınan ilçenin en eski esnafının sözleri karşısında duygulandı.

“TÜRKİYE AK PARTİ İLE ÇAĞ ATLAMIŞTIR”

96 yaşındaki Ahmet Eldoğan Amca’nın elini öperek hayır dauasını alan Coşkunyürek; “Bu memleketin dününü bilen insanlarımızın AK Parti’ye olan kalbi bağlılığı çok yüksek. Onlar ülkemizin karanlık günlerini çok iyi biliyorlar. Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuzlukları çok yakından gördüler. Türkiye AK Parti ile çağ atlamıştır. İnşallah vatandaşımızın hak ettiği muasır medeniyet seviyesine de adım adım ulaşacaktır. Ahmet Amcamız gibi uluçınarlarımızın duası ile başaracağız. Zillet ortaklığına fırsat vermeyeceğiz. Olimpos Dağı’nın çocukları ile Hira Dağı’nın çocukları arasında süren mücadelenin zaferi Hira Dağı’nın çocuklarının olacak.” İfadelerini kullandı.