Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında Bolu’ya geleceğini “Haydi BOLU” başlığı altında duyurarak; “13. Cumhurbaşkanımızı Bolu’muzda eşi benzeri görülmemiş bir coşkuyla karşılayalım” ifadeleriyle Bolululara çağrıda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu ise, “Genel Başkanımızın muhakkak Bolu ile ilgili söyleyecekleri vardır. Boluluların gelip bu tarihi ana tanıklık etmesini, gelecekte ülkeyi yöneteceğine inandığım kadroları yakından dinlemesini arzu ederim” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinde artık son bir hafta. Cumhurbaşkanı adayları ise şehir şehir meydan meydan halka buluşuyor. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu beraberinde Cumhurbaşkanı yardımcılığına getirileceği bildirilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 09 Mayıs 2023 Salı günü saat 13.00’da Bolu Belediyesi önünde vatandaşlarla bir araya gelecek.

“EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR COŞKUYLA KARŞILAYALIM”   

Başkan Tanju Özcan sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak, “09 Mayıs 2023 Salı günü Saat 13.00’da Bolu Belediyesi önünde Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Sayın Ekrem İmamoğlu ve Sayın Mansur Yavaş Bolu halkıyla buluşacak. Haydi BOLU, 13. Cumhurbaşkanımızı Bolu’muzda eşi benzeri görülmemiş bir coşkuyla karşılayalım. Tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz. Tüm halkımızı bu coşkuya ortak olmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.  

“COŞKUYLA GEÇECEK MİTİNGİMİZE TÜM BOLU DAVETLİ”

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, mitingin tarihi anlara tanıklık edeceğini vurgulayarak; “09 Mayıs’ta Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu saat 13.00’da Bolu’da belediye meydanında miting yapacak. Genel Başkanımıza bu mitingde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’ta eşlik edecekler. Biz coşkulu geçeceğine inanıyoruz. Hem Genel Başkanımıza hem de ileride Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacak Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza da Bolu’da oldukça fazla ilgi var. Biz bunları duyurabilmek amacıyla hem sizlerin aracılığıyla hem de gün yaklaştıkça parti aracımızla ilçelerde ve Bolu’da vatandaşımıza da duyuracağız. Genel Başkanımızın muhakkak Bolu ile ilgili söyleyecekleri vardır diye düşünüyorum. İnsanlarımızın gelip bu tarihi ana tanıklık etmesini gelecekte ülkeyi yöneteceğine inandığım kadroları yakından dinlemesini arzu ederim. Şimdiden de sizlerin aracılığıyla bizleri bütün dostları 09 Mayıs saat 13.00’daki mitingimize davet ediyorum” şeklinde konuştu.  

Editör: Oğuzhan EKE