(Haber: Servet Gökçek) - AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, projelerini tanıtmaya devam ediyor. Demiröz, Çubuk Gölü’nü turizme ve ilçe halkına kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Uzun yıllardır turizm açısından Çubuk Gölü’nün bakımsız bir şekilde bulunuyordu. AK Parti Göynük Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, göreve geldiklerinde Çubuk Gölü’nü turizme kazandırarak Göynük ilçesindeki turizmi canlandıracaklarının müjdesini verdi.

Çubuk Gölü çevresine, yürüyüş yolları, otopark alanı yaparak güzelleştireceklerini aktaran Belediye Başkan Adayı Mehmet Demiröz, “Kıymetli hemşerilerim, ilçemizin en büyük değerinden olan Çubuk Gölü’müzü turizmin ve ilçe halkımızın hizmetine kazandıracağız. İlçe kaymakamlığımızla birlikte beraber yürüttüğümüz projemizi inşallah önümüzdeki süreçte Çubuk Gölü’müze bir tane konferans ve toplantı salonu, mesire alanları, otopark alanı, göl çevresinde yürüyüş yolları yaparak ve hafta sonları ilçe merkezinden çubuk gölümüze servis kaldırarak çubuk gölümüzü ilçe halkımızın ve turizmin hizmetine kazandıracağız.” dedi.

Editör: Servet GÖKÇEK