Bolu’da şehit yakınları, gaziler ve depremzedeler, Ramazan ayının ilk iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Valiliği koordinesinde kentte kalan depremzede aileler, şehit aileleri ve gaziler için Hilton By Hampton otelde iftar programı düzenlendi. İftar yemeği öncesi ilahiler söylenerek, dualar edildi. Programa Bolu Valisi Erkan Kılıç ve eşi Ayşe Elif Kılıç, Bolu Garnizon Komutan Vekili Merdin Kışkan, kurum müdürleri, il protokolü, siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte vatandaşlar orucunu açtı. Daha sonrasında ise İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu yemek duasını yaptı.

“İFTAR PROGRAMINI RAMAZAN’IN İLK GÜNÜNDE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRELİM İSTEDİK”

İftar programında konuşan Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Bu akşam Ramazan ayının ilk iftar programını yaptık. Biz istedik ki şehit yakınlarımızla, depremzede kardeşlerimizle bir olalım, beraber olalım ve iftar programını Ramazan’ın ilk gününde birlikte gerçekleştirelim istedik. Burada da çok güzel bir kalabalık var. Sizlere teşekkür ediyorum katıldığınız için. Ramazan-ı Şerif’imiz mübarek olsun” dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Kılıç, “Ülkemizde 11 ilde meydana gelen depremde büyük yıkıma uğradık, biliyorsunuz. Depremzede kardeşlerimizle beraber olalım dedik. Çok büyük bir milletiz, çok büyük bir ülkeyiz. Çanakkale ruhundaki birlik ve beraberliğimiz hiç sönmeyecek daha güçlenecek, daha da güçlü bir şekilde devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından program sona erdi.

IMG_5071IMG_5058IMG_5069IMG_5081IMG_5089

Editör: Oğuzhan EKE