(HABER: ASLI AKIŞ)Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, bir çocuk oyun parkında geçirdiği kaza sonrası zorlu bir süreçten geçen Ezel ve ailesini ziyarette bulunarak bisiklet hediye etti.

Ziyarete, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen ve KAÇEP Başkan Yardımcısı Filiz Yağlıoğlu katıldı.

Bolu Belediyesi tarafından Alpağut Mahallesi’ne kurulan ve mahalle halkının imza toplayarak kaldırılması sağlanan çocuk oyun parkında kafasını demire çarparak ağır yaralanan 13 yaşındaki kız çocuğu Ezel Yılmaz yoğun bakımdan çıktı. MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak’ta ezel ve ailesine geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

“YÜZÜ HER DAİM GÜLSÜN”

Başkan Durak, ziyaret sırasında Ezel ve ailesine geçmiş olsun dileklerini ileterek; “Kardeşimizin yaşadığı acıyı ve üzüntüyü paylaşırken, daha güzel günlere pedal çevirmesi için küçük bir hediye takdim ettik. Bahtının da güler yüzü gibi her zaman çiçekler açmasını temenni ederiz” dedi.

Ezel ve ailesi, MHP Bolu İl Başkanı İlhan Durak ve beraberindeki heyetin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

SÜRECİ TAKİP EDECEKLERİNİN SÖZÜ VERİLDİ

Çocuk oyun parkında geçirdiği talihsiz kaza nedeniyle ağır yaralanan Ezel Yılmaz’a geçtiğimiz hafta, MHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Hakan Aydın, KAÇEP Başkanı Sema Gülen, Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanımız Cihan Özkalem ve il yöneticileri de ziyarette bulunarak geçmiş olsun dileklerini iletmiş süreci takip edip, konuyla alakalı ellerinden geleni yapacaklarının sözünü vermişlerdi.

Editör: Ebru Buket EKE