Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Belediye Başkan adayı Tanju Özcan, Bolu Öğretmenevi Lokali’ni ziyaret etti.

CHP seçim gezilerine devam ederken bu seferki durağı Bolu Öğretmenevi Lokali oldu.100’e yakın emekli öğretmenle bir araya gelen partililer 31 Mart seçimlerinde Tanju Özcan’a oy istedi. O esnada mevcut belediye başkanı Alaaddin Yılmaz’ın tesadüfen o ortamda olması ise ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu.

Gün içerisinde birçok kapıyı çalmaya çalışan CHP’nin başkan adayı Tanju Özcan’a her ziyaretinde olduğu gibi bu ziyaretinde de Merkez İlçe Başkanı Ersan Türkoğlu eşlik etti. Parti yöneticileri ile birlikte Bolu Öğretmenevi Lokalinde emekli öğretmenlerle sohbet edip çay içen Özcan kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi. Kendisi aynı zamanda öğretmen bir ailenin çocuğu olan başkan adayı sözlerini şu şekilde sürdürdü.

“BOLU BELEDİYESİ ELİNİ VATANDAŞIN CEBİNDEN ÇIKARTACAK”

“Belediye meclis üyeliğinden başlayan bir siyasi hayatım var.31 Mart’ta bu görevi teslim almaya hazırım. Bolu’yu daha güzel, mutlu ve huzurlu bir Bolu yapmak için mücadele edeceğim. Bolumuza bu zamana kadar hizmet etmiş olan tüm belediye başkanlarımıza da şükranlarımı sunuyorum. Tek başına karar alıp uygulayan bir belediye başkanı olmayacağım. Her ziyaretimizde tekrar ediyorum artık Bolu Belediyesi elini vatandaşın cebinden çıkartacak. İsrafın önüne geçmek en önceliğimiz olacak. Sizlere sizin yolunuzu, kaldırımınızı, mahallenize çocuk parkı yapacağım vaadiyle gelmeyeceğim. Ben bunlarla sizden oy istemeyeceğim. Çocuklarınıza istihdam yaratmaya çalışan bir başkan olacağım.’’

Ardından İhsaniye Mahallesinde bulunan Neşeli Ev Yemekleri adlı restoranda mahalle kadınları ile buluşan Tanju Özcan ve CHP kadın Kolları yöneticileri sıcak bir sohbet gerçekleştirme fırsatı buldu.31 Mart’ta seçildiği takdirde kadınlar için yapacağı projeleri aktaran Özcan “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum’’ demektir ifadelerini kullandı.

ESKİ BAŞKANDA ORADAYDI

CHP heyeti daha sonra ise Makine Mühendisleri Odası Bolu İl Temsilciliğini ziyaret etti. Yürütme kurulu başkanı Osman Murat Ataman ve yöneticilerle bir araya gelen Özcan göreve geldiği takdirde kentte yapılmasını planladığı projeleri mühendislerle paylaştı. Fikir alışverişinin hakim olduğu görüşmede oda başkanı Murat Ataman belediye başkanlığında seçilecek çalışma ekibin çok önemli olduğunu vurguladı. Ziyarete 1989-1999 yıllarında iki dönem Bolu Belediye Başkanlığı yapan Necdet Gören’de katılım sağladı.

Editör: TE Bilisim