(HABER: ASLI AKIŞ)- Milliyetçi Hareket Partisi Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanı olması durumunda belediye çalışanlarına taahhütte bulunarak söz verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında belediye hizmetlerinin temel unsuru olan belediye çalışanlarının haklarını ve güvencesini vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, önemli açıklamalarda bulundu.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARI YASALAR VE ŞAHSIMIN TEMİNATIYLA GÜVENCE ALTINDA OLACAK”

MHP Yeniçağa Belediye Başkan Adayı Ersin Baş, Belediye çalışanlarının iş garantisi konusunda hem yasalar nezdinde hem de şahsının teminatıyla güvence altında olacaklarını dile getirerek;  “Belediye hizmetlerinin ilçemiz sakinlerine ulaşmasında yoğun emek ve çaba sarf eden belediye çalışanlarına; emeğin ve eve ekmek götürme derdinin, geçim sıkıntısının ne olduğunu çok iyi bildiğimizden, belediye çalışanlarının iş garantisi, hem yasalar nezdinde hem de şahsımın teminatıyla Belediye Başkanlığına seçildiğimiz günden itibaren güvence altında olacaktır.” İfadelerini kullandı.

“İŞ AKDİNE SON VERİLMEYECEKTİR”

Belediye çalışanlarının dünya görüşüne bakılmaksınız iş akdine son verilmeyeceğine de işaret eden Baş;  “Belediye çalışanlarının hiç birinin dünya görüşünden dolayı veya kimin döneminde işe alındığı göz önünde bulundurularak iş akdine son verilmeyecektir” dedi.

“EN DÜŞÜK MAAŞIN 30.000 TL. OLMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Tüm personelin özlük haklarında iyileştirmeler yapılacağını da ifade eden Baş; “Tüm personelin özlük haklarında yapılacak iyileştirmeler sonrasında en düşük maaşın 30.000 TL. civarında olması için gerekli tüm çalışmaları yapmaya, belediye personellerinin Sosyal Denge Tazminatlarını da ödemeye kararlıyız. Biliyoruz ki; hizmet üretenleri mutlu etmeden hizmet alanları mutlu etmek imkansızdır” şeklinde konuştu. 

Editör: Oğuzhan EKE