eventstudio

Düğün, nişan ve toplantı organizasyonları başta olmak üzere tüm organizasyon süreçlerinde hizmet veren EventStudio firmaaçılış töreni gerçekleştirildi.

Haber: Selda Selin Özbay

Açılış törenine Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hakan Alpaslan, AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, Memleket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Duha Özçelik, İYİ Parti Bolu Merkez İlçe Başkanı Murat Güler başta olmak üzere; çok sayıda davetli katıldı.

EventStudio hakkında bilgiler veren Burak Mert Mercan; “Sektördeki yaklaşık 10 yıllık tecrübemizi iş ortağım Yiğit Vardallı ile birlikte yeni bir heyecan ile birleştirerek yeni bir yola çıktık. Şehrimize değer katmak, bizleri yol arkadaşı olarak tercih edecek tüm misafirlerimizin en özel ve güzel anlarını unutulmaz kılmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu vesileyle bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize bir kez daha teşekkürlerimizi paylaşıyoruz” dedi.

Törende konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Rasim Özdemir, AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak ve Memleket Partisi Bolu Milletvekili Adayı Duha Özçelik EventStudio firma ortakları Burak Mert Mercan ve Yiğit Vardallı’ya başarı diledi.

Konuşmaların ve duanın ardından kurdela kesimi gerçekleştirildi.

5-83-184-101-402-26

Editör: Servet GÖKÇEK