Kuyumculuk sektöründe Bolu’nun lider kuruluşu Yamaner Mücevher Şirketinin ‘FAY Mücevher’ cadde mağazası yenilenen yüzüyle hizmete başladı.

Sektörde 30 yıldır hizmet veren Yamaner Mücevher şirketi İzzet Baysal Caddesinde ki FAY Mücevher mağazasını baştan sona yenilendi. Muhteşem dekorasyonu ile dikkat çeken mağaza 650 metre karelik bir alanda hizmet veriyor.

Yenilenen yüzüyle hizmete başlayan FAY Mücevher Cadde mağazası ile ilgili bilgi veren Fatih Yamaner, “Yamaner Mücevher şirketimiz 30 yıllık sektör tecrübesiyle oluşturduğu yeni markası FAY Mücevher cadde mağazamız yenilenen yüzüyle hizmete başladı. 650 metre karelik yeni sunum alanlarımızla; turizm ve üniversite yönünde gelişen ilimizde; kuyumculuk, mücevher ve saat koleksiyonlarının yanında butik cam, Swarovski marka takı, ilimize özgü hediyelikler, gümüş takı, Köroğlu figürleri, Bolçi, Decorium, Murano cam ve gümüş aksesuar ile Bolu’da yaşayan misafirlerimize hizmet vermekten mutluluk duyduğumuz gibi yerli ve yabancı turistlere hitap eden koleksiyonlar oluşturduk” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim