Şirketin online ticaret markasıGiftinn” perakende mağazası 1 Eylül Cuma günü;  Çanakkale 17 Burda AVM de hizmete girdi.

Haber: Burhan Yeşiltaş

FAY Yamaner Mücevher A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, online ticaret, kuyumculuk, aksesuar ve saat sektöründe Türkiye pazarında genişlemeye devam ediyor. Bolu'dan sonra Çanakkale'de bir “Giftinn” mağazası açarak, bu büyüme hamlesini sürdürdü.

İlimizin önde gelen iş insanlarından aynı zamanda İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Fatih Yamaner Çanakkale’de bulunan ESAS Gayrimenkul 17 Burda alışveriş merkezinin en güzel lokasyonunda  “Giftinn” mağazasını misafirleri ile buluşturdu.

“Çanakkale’deki çalışma arkadaşlarımız ile misafirlerimize “Merhaba Çanakkale” dedik”

FAY Yamaner Mücevher ve Kuyumculuk Şirketler Grubu Başkanı Fatih Yamaner sosyal medya hesabında yaptığı kısa açıklamada: "2016 yılında online ticaret olarak başladığımız ve başarı grafiği her geçen gün yükselen “Giftinn” markamızın ikinci perakende mağazasını ESAS Gayrimenkul yatırımı 17 Burda AVM Çanakkale’de faaliyete geçirdik. 17 Burda AVM Müdürü Tuncay Cingöz ve yönetim ailesi ile Fay Yamaner A.Ş. Genel Müdürümüz Hakan Doğan ve Çanakkale’deki çalışma arkadaşlarımız ile misafirlerimize “Merhaba Çanakkale” dedik.  Açılış yapmamamıza rağmen ilk gün misafirlerimizin ilgisinden çok memnun kaldık.  2023 üçüncü çeyrekte Giftinn online olarak e-ihracata başlamanın yanında Çanakkale’de yeni açılan mağazamız ile yeni istihdam yaratabilmenin mutluluğu içindeyiz” dedi.

Giftinn perakende mağaza yatırımı ile FayYamaner Mücevher A.Ş. nin büyüme stratejisinin bir parçası olarak Türkiye'nin farklı bölgelerindeki varlığını güçlendirmeye devam edeceğini işaret ediyor.

 Giftinn markasının sitesinden alışveriş yapmak için tıklayınız... 

yamaner (4)yamaner (5)yamaner (3)yamaner (1)

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ