Anadolu Yıldızlar Ligi final müsabakaları tamamlandı. Bolu Hentbol takımı art arda 3.kez finallere giden tek takım oldu. Tamamı Belediyespor’un sporcuları olan hentbol takımı salon sporunun yeni gözdesi olma yolunda ilerliyor.

Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı’nın 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol final müsabakaları tamamlandı. Art arda 3.kez Finallere gitme başarısı gösteren Bolu Hentbol takımı bu alandaki tek takım oldu. Bolu Belediyespor Hentbol lig takımında da oynayan oyuncuların bulunduğu hentbol takımı, salon sporlarında geleceğin branşı olma yolunda hızla ilerliyor. Tüm oyuncuların Belediyespor oyuncusu olduğu Hentbol takımı Balıkesir Edremit de düzenlenen final müsabakalarında B gurubunda mücadele eden Bolu Hentbol takımı, İstanbul, Elazığ ve Antalya ile mücadele etti. İstanbul’a 11-9 yenilen Hentbol takımı Elazığ ile 12-12 berabere kalırken Antalya’yı 14-11 yenerek gurubu 3. Olarak tamamladı. Diğer grup 3.sü Sinop ile oynanan sıralama maçında rakibini 12-11 yenene Hentbol takımı Finalleri Türkiye 5.si olarak tamamladı.

3 yıl üst üste finallere gitme başarısı gösteren Hentbol takımı ilk yılında Türkiye 6, ikinci yılında Türkiye 4.sü oldu. 2016 – 2017 Anadolu Yıldızlar Liginde ise Sercan Marangoz yönetimindeki Hentbolcular finallere çıkma başarısı göstererek Türkiye 5.si oldular. 3 yıl üst üste Bolu ilini Finallerde temsil eden Hentbol takımı, salon sporlarında geleceğin iddaalı branşlarından biri olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor.

Editör: TE Bilisim