(HABER: ASLI AKIŞ)- İlk olarak Bolu Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Bak, Bolu Valisi Erkan Kılıç, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, AK Parti İl Başkanı Suat Güner, AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Muhammed Emin Demirkol tarafından karşılandı.

Karşılama töreni sonrasında Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak, önce Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı. Daha sonra kendisine eşlik edenlerle valilik makamına geçti.

Vali Kılıç, Bakan Dr. Osman Aşkın Bak' a ziyaret anısına hediye takdim etti,  Bakan Bak'ı ilimizde ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Program kapsamında yatırım ve değerlendirme toplantısı da gerçekleştirildi.

Bakan Bak; “Bolu Valiliği’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıda, şehrimizdeki yatırımlarımızı ve neler yapabileceğimizi değerlendirdik. Bolu'nun eşsiz güzelliğini gençlik ve spor yatırımları ile taçlandırmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

Toplantının akabinde Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Dr. Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumunda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve sporcularla buluşma etkinliğinde katılmak üzere Bolu Valiliği’nden ayrıldı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ