Akay Kardeşler 1.Amatör Küme Play-Off Karşılaşmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından Geredespor, Özel İdare Köroğluspor’u 3-1 ile geçerek koltuğunu sağlamlaştırdı.

Maçın ardından Geredespor Başkanı Celal Uslu, Geredespor teknik direktör Tarık Yurttaş, Teknik Koordinatör Gökhan Bartık açıklamalarda bulundu.

Özel Haber: Burhan Yeşiltaş- Fahri Gündüz

“Tüm sezonda 15 maçın tamamını kazandık”

Geredespor Başkanı Celal Uslu, ligde oynadıkları tüm maçları kazandıklarını işaret ederek; “Zor bir maç oldu. Güzelce, centilmence bitti. Gerede’ye hayırlı olsun. Diğer takımı da tebrik ederim. Şuanda iyi gidiyoruz. İnşallah böyle devam ederiz. Play-Off’ta 3 maçta 3 galibiyet, tüm sezonda 15 maçın tamamını kazandık” dedi.

“Bizim için buradaki maçlar final”

Geredespor teknik direktör Tarık Yurttaş ise oynadıklarını her maçın final olduğunu dile getirerek; Sezon başında başkanım ve yönetim kurulumuzla yaptığımız görüşmelerde bir planlama yaptık. Planlama doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz. Tabi önce Play-Out oynayabilmek için burada 1.olarak çıkmak lazım. Bizim için buradaki maçlar final. İşi biraz basite indirince sıkıntılar yaşıyoruz. Onları da çalışarak gidereceğiz. Ama emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz. İnşallah istediğimiz sonuca ulaşırız” şeklinde konuştu.

“Başkanımız büyük destekler veriyor”

Yurttaş, başkan Uslu’ya takıma verdiği desteklerden dolayı da teşekkür ederek; “İyi bir takımız. Sağ olsun başkanımızda bu konuda destekler veriyor. İyi oyuncu arkadaşlarımız geldi. İyi gelişimde gösterdiler. Sahaya da bunu yansıtıyorlar. Biz burada işin açıkçası ilk günden beri burayı bir amatör küme olarak görmedik. Biz profesyonel düzeyde hazırlanalım, çalışalım ona göre de karşılığını alırız dedik. Çocuklarda inandılar. Bu şekilde devam ediyoruz. İyi imkânlar, iyi çalışmalar sonucu getiriyor zaten” dedi.

“Mustafa Coşkun bu hafta sahada”

Yurttaş, takımın önemli oyuncularından olan Mustafa Coşkun yaşadığı sakatlığı atlattığını ce bu hafta sahalara döneceğini söyleyerek; “Biz özel maçlarımızı Bölgesel Amatör Lig takımlarıyla oynuyoruz. Futbolcularımızın oradaki oynama seviyelerini yükseltebilelim. Bu da Kozlu maçı onlardan biriydi. Mustafa Coşkun o maçta bileğine bir darbe aldı. İnşallah önümüzdeki hafta maç kadrosunda olur” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz belli Bölgesel Amatör Lig”

Geredespor teknik koordinatörü Gökhan Bartık ise, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek;  “3’te 3 yaptık. Hedefimiz belli Bölgesel Amatör Lig. Yolumuza bu şekilde devam etmek istiyoruz. İnşallah yolun sonunda şampiyonluk gelecek” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ