Cumhurbaşkanı Erdoğan gönderdiği mektupla, heykelini dikmek isteyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a muvafakat vermedi. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de; “Belediye Başkanının şov malzemesi haline gelen “HEYKEL” meselesine izin vermeyip ona harcanacak bedelin İhtiyaç Sahiplerine bağışlanmasını isteyerek “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”  Siyaset anlayışını bir kez daha ortaya koymuştur” dedi.

HABER: ASLI AKIŞ

Seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimi yeniden kazanması halinde Bolu'ya heykelini dikeceğini söyleyen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, verdiği sözü yerine getirmek için geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir mektup göndererek, muvafakat istemişti.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı'ndan gelen cevap mektubuna göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu'ya yapılması planlanan heykeline onay vermedi.

İdari İşleri Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla gönderilen mektupta, konunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a arz edildiğine işarete dilerek, heykelin yapımına muvafakatlerinin bulunmadığı ve yapılması düşünülen heykel masrafı tutarında ihtiyaç sahibi Bolulu vatandaşlara yardım yapılmasının yerinde olacağı kaydedildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da gelen cevaba istinaden “Biz zaten bugüne kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza adil şekilde yardımda bulunduğumuz gibi bu heykele harcanacak parayı da yine adil bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner de konuya dahil olarak sosyal medya hesabından başkan Özcan’a gönderme yaptı. Güner, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın milletin gönlünde yazılı olduğunu belirterek, Özcan’ı şov yapmakla nitelendirdi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ, İLELEBET GÖNÜLLERDE VE AKILLARDA KALACAKTIR”

Güner; “Aziz Milletimiz, Yirmi yılda Asırlık işlere imza atan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ı gönlüne yazmıştır.

Hatırlanmak için illa “heykele” gerek olmadığı gibi Ülkemizin her köşesinde inşaa ettiği unutulmayacak eserleri, Milletimizin her ferdine dokunan hizmetleri ve gurur duyduğumuz Yerli ve Milli Projeleri ile Cumhurbaşkanımız, ilelebet gönüllerde ve akıllarda kalacaktır.

“SİYASET ANLAYIŞINI BİR KEZ DAHA ORTAYA KOYMUŞTUR”

Belediye Başkanının şov malzemesi haline gelen “HEYKEL” meselesine izin vermeyip ona harcanacak bedelin ihtiyaç sahiplerine bağışlanmasını isteyerek “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”  Siyaset anlayışını bir kez daha ortaya koymuştur” ifadelerini kullandı.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ