Dörtdivan Belediye Başkanı Hamza Efe, yüz yüze eğitimin başlaması ile okullara ziyarette bulundu. Başkan Efe, yıl Kovid-19 Pandemisi nedeniyle öğrencilere hijyen seti hediye etti.

Haber: Aslı Akış

Geçtiğimiz  yıl eğitim ve öğretim döneminin başında kitaplar devletten, defterler bizden çalışması yerine Dörtdivan Belediyesi olarak Başkan Hamza Efe, bu yıl KOVİD-19 Pandemisi nedeniyle hijyen seti hediye etti.

Başkan Hamza Efe konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Geçtiğimiz haftalarda belediyemiz ekiplerince dezenfekte ettiğimiz okullarımıza, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize yüz yüze eğitimin başlaması ile birlikte ziyarette bulunduk.

“HİJYEN VE TEMİZLİK NOKTASINDA HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ” 

Bu sene her sene uyguladığımız kitaplar devletten, defterler belediyeden çalışmamız yerine önceliğimizin pandemi olması nedeniyle öğrencilerimize hijyen setlerimizi hediye ettik. Okullarımızda pandemiye karşı her türlü önlemin alınmış olması bizleri çok mutlu etti. Bütün eğitimcilerimize, velilerimize ve öğrencilerimize bu zorlu süreçte başarılar ve kolaylıklar dilerim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada okullarımızda sürdürülebilir hijyen ve temizlik noktasında her türlü desteği vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim