(HABER MERKEZİ)- Migros, bünyesine yeni müşteri katmak ve mevcut müşterilerin yüzünü güldürmek için yeni kampanyalarına devam ediyor. Buna göre, Migros’tan alışveriş yapanların bin lira para iadesi alacağı öğrenildi. İşte kampanyanın detayları…

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden Migros, yeni kampanyalar düzenleyerek tüketicileri sevindirmeyi sürdürüyor. Bir alana bir bedava, indirim günleri gibi kampanyalarla 7’den 70’e her tüketiciye uygun fırsatlar sunan Migros, son olarak yeni düzenlediği bir kampanyasıyla daha tüketicileri sevindirdi.

Bu kapsamda, Migros, Odea Bank ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında alışveriş yapan müşterilerine bin lira para iadesi sağlayacağını açıkladı.

”Odealı ol, 1000 TL Kazan!” sloganıyla paylaşılan söz konusu kampanyanın 31 Mayıs’a kadar geçerli olduğu öğrenildi. Kampanya detayları ayrıntıları merak edilirken, yapılan açıklamada ”10 bin lira değerinde yatırımınıza bin lira Migros Sanal Market Hediye Çeki kazanın!” ifadeleri kullanıldı.

MİGROS’TAN BİN LİRA PARA İADESİ

Kampanyaya göre, Odealı olup MIGROS24 kodunu Odea uygulamasına giren müşteriler, kampanya koşullarını sağladığı sürece bin TL değerinde Migros hediye çeki kazanabilecek.

Kampanyadan 31 Mayıs 2024 tarihine kadar dijital kanallardan başvuru formunu doldurarak müşteri olma adımını tamamlayan yeni müşteriler yararlanabilecek.

Kampanyaya dahil olabilmek için Odea Uygulamasında Kampanyalar’dan Promosyon Kodu alanına Migros iş birliği kapsamındaki (MIGROS24) promosyon kodunu girmek yeterli olacak.

Bin liralık hediye çekini kullanma koşulları da belli oldu. Buna göre, hediye çeki kullanım koşullarında da çekin tek seferde kullanılması gerekecek. Detaylı bilgi almak isteyenlerin Migros’un resmi internet sitesini ziyaret etmesi gerekecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ