Baklavacı Hasgüllü Borazanlar mahallesinde ikinci şubesini kısa süre önce hizmete açtı. Düzce’de usta bir ekiple imalathanesi bulunan ve ikinci şubesini Borazanlar mahallesinde açan Baklavacı Hasgüllü, Bolu’da yeni şubesini açtı.

ADIYLA TADIYLA EŞSİZ HASGÜLLÜ LEZZETLERİ

Cevizli Baklava, klasik baklava, Fıstık Dolama, Şöbiyet, Havuç Dilimi, Fıstıklı Kadayıf, Hasır Kadayıf, Fıstıklı Özel, Fıstıklı Çimdik tatlıları ile sizlerle.

Gaziantepli Baklavacı Hasgüllü sahibi Yunus Çetin ile yaptığımız sohbette birbirinden lezzetli tatlılar için şunları söyledi; “Ürünlerimiz tamamen kendi imalatımız olup, Gaziantepli ustalarımızın marifetli ve hijyene önem veren ellerinden geçmektedir. Ürünlerimizde tereyağı ve şeker kullanılmaktadır kesinlikle glikoz şurubu ve trans yağ bulunmamaktadır. Firmamız Düzce merkez şubemiz ve Bolu şubemiz olmak üzere iki şubesi vardır. İmalathanemiz Düzce’de bulunmakta olup ürünlerimizde kullandığımız fıstık Gaziantep'ten özel olarak getirilmektedir kullanılan yağ saf Trabzon yağı olmakla beraber saf toz şeker haricinde hiç bir tatlandırıcı, glikoz, gıda boyası, şeker şurubu kullanılmamaktadır.”ifadelerini kullandı.

Borazanlar Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Blv. No:23, Hizmetinizde.

Editör: TE Bilisim