Bolu Gazetecileri Cemiyetinin Olağan Genel Kongresi sonrası yönetim kurulu başkanlığına Mert Minisker seçildi.

Haber: Oğuzhan Eke

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda bulunan konferans salonunda Bolu Gazeteciler Cemiyeti’nin başkanlık seçimi yapıldı. Yoğun katılımının olduğu seçimde Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir de yer aldı.

Seçimin Divan Kurulu Başkanı ise Yener Bandakçıoğlu oldu. Geçmiş dönem faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporunun okunarak oylanmasıyla beraber başkan adayları Mehmet Ali Atalay ve Mert Minisker’e söz verildi.

“CEMİYETİMİZİ İYİ BİR YERE TAŞIMAK İÇİN DESTEKLERİ BEKLİYORUM”

Cemiyeti iyi bir noktaya taşımak istediğini belirten Minisker, “Böyle güzel güzel bir kalabalığı burada toplamak cemiyetimiz adına, cemiyetimizin geldiği demokratik tavır adına çok güzel buluyorum. Bölgede bu kadar kalabalık bir kongre gerçekleştirebilen başka bir cemiyet var mı bilmiyorum. Gerçekten güzel şeyler yapmaya çalıştık. Pandemi zamanına denk gelmesine rağmen. Bu değişimin devam etmesini istiyoruz. Zamana karşı hiçbir yapı, hiçbir kural direnemiyor. Gerçekten Bolu’muzu hem cemiyetimizi iyi bir yere taşımak için destekleri bekliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde 138 oy kullanılırken 3 oy geçersiz sayıldı. 135 geçerli oyun 66’sını Mehmet Ali Atalay, 69’unu ise Mert Minisker aldı. Oylama sonucu Mert Minisker yeni başkan seçildi.

Minisker'in yeni yönetim listesi şu şekilde: "Umut Dura, Volkan Yılmaz, Semih Başar, Semih Baykal, Kemal Ersan, Hamza Canbaş, İsmail Mesut Yılmaz, Eren Günkaya"

Editör: TE Bilisim