Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Sarımsakcı, “Halkın da, bizim de polislerimize bu zorlu görevde yardımcı olunmasının gerektiğinin bilincindeyiz. Polis Teşkilatımızın yaptığı vazifelerin her adımında destekçisi olacağımızı vurgulamak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bolu İHH Başkanı Fethi Sarımsakcı, yayımladığı mesaj ile Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 175. yıldönümünü kutladı.

Sarımsakçı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti ile huzur ve asayişi temin etmek için kuruluşundan bugüne kadar, 24 saat görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm emniyet mensuplarının 175. Polis Haftası kutlu olsun.

“MİLLETİN SIHHAT VE SELAMETİ İÇİN YOĞUN BİR ÇABA GÖSTERMEKTEDİR”

İçinde bulunduğumuz salgınla mücadele döneminde dahi, Polis teşkilatımız milletin sıhhat ve selameti için yoğun bir gayret ve çaba göstermektedir. Kutsal vatan topraklarımızın dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü sağlayan, Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan, görevleri başında şehit düşmüş olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

“POLİSİ TEŞKİLATI’NIN HER ADIMININ DESTEKÇİSİYİZ”

Böyle bir mesleğin icrasının da elbette bazı zorlukları olmaktadır. Halkın güvenliğini sağlamak ve onları korumak kolay değil, bu açıdan bakınca teşkilatın ne kadar önemli bir görev üstlendiğini görmekteyiz. Halkın da, bizim de polislerimize bu zorlu görevde yardımcı olunmasının gerektiğinin bilincindeyiz. Polis Teşkilatımızın yaptığı vazifelerin her adımında destekçisi olacağımızı vurgulamak istiyorum. Tüm Emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar, sağlık ve mutluluklar diliyorum.”

Editör: TE Bilisim