İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş’i ziyaret ettiler.

Haber: Aslı Akış

Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’e yapılan ziyarette İTO heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’in yanı sıra Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Taş, Yakup Köç ve Münir Üstün ile İTO Genel Sekreteri Doç. Dr. Nihat Alayoğlu da yer aldı.

İTO Başkanı Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyelerini, BTSO Başkanı Türker Ateş, Meclis Başkanı Halit Ergül, Meclis Başkan Yardımcıları Murat Koca ve Kayhan Perçin, Oda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mustafa Özkoparan ve Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri Atila Çelikpençe, Abdullah Alemdar, Melih Yaman, Lebibe Özçağlar, Cumhur Özçelik, İlkay Bayrak ve Genel Sekreter İsmail Gören karşıladı.

İTO’nun etkinliğine katılmak için Bolu’ya gelen İTO Başkanı Avdagiç ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Türker Ateş, misafirleriyle bir süre sohbet ederek, görüş alışverişinde bulundu.

“ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUZ”

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, ziyarete yaptığı konuşmasında, Bolu TSO Başkanı Türker Ateş’e başarılar dileyerek; “Yönetim kurulum adına bizi karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Bizim yıllık istişare toplantımız var Abant’ta. Buraya gelmişken öncelikle vali Ahmet Ümit’i ziyaret ettik. Sizin şahsınızda da tüm yönetim kurulu ve kıymetli meclis başkanınızı selamlıyorum. Sizin güzel çalışmalarınızı biliyoruz, duyuyoruz. Bundan sonraki dönem çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Başarınızın devamını diliyoruz. Önümüzdeki sene ekonomik anlamda diğer konularda da bereketli, huzurlu ve bol kazançlı, sağlıklı, devletimize, milletimize zeval gelmeyecek bir yıl nasip etsin” dedi.

“NE KADAR ÇALIŞKAN OLDUĞUNUZU ÇOK İYİ BİLİYORUZ”       

TSO Başkanı Türker Ateş ise, “Sizleri odamızda ilimizde görmekten çok büyük mutluluk duyduk” diyerek sözlerine başladı. Ateş; “Türkiye’nin en büyük odasısınız. Bizim açımızdan zor bir gün ama sizin ne kadar mütevazi olduğunuzu ne kadar çalışkan olduğunuzu çok iyi biliyoruz. Bundan yaklaşık 13-14 sene önce Murat başkanımla İbrahim başkanımda bizi ziyaret ettiler. 13-14 sene önce eski binamızda ziyaret ettiler. Şimdi yeni binamızdayız. Sizlere odamıza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Tabi sizin sesiniz çok yüksek, sizin icraatlarınız, sizin aldığınız kararlar memleketi etkiliyor. Dolayısıyla yolunuz ağır, işiniz ağır, yükünüz ağır. Bizlerde sizlere destek olmak, sizlerle beraber çalışmak bizlere keyif veriyor. Bu nezaketinizden dolayı da özellikle bölgemize gelmişsiniz, çalıştayınız var ondan kopup gelmişsiniz. Bu nezaketinizden dolayı ayrıca çok teşekkür ediyorum. Yolunuz açık olsun. Hep beraber inşallah bu memleketin sahibi olarak destek vereceğiz. Bu memleketimizi, firmalarımızı kalkındırmak için elimizden geleni göstereceğiz” şeklinde konuştu.

 

Editör: TE Bilisim