AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, merkeze bağlı Kuzfındık köyünde yaşanan yangında zarar gören vatandaşlarla görüştü.

Haber: Aslı Akış

Bolu Merkeze bağlı Kuzfındık Köyü’nde bir evin bacasında çıkan ve çevredeki evlere sıçrayan yangının ardından AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ve İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer ve beraberinde Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit bölgeye giderek köylülerle bir araya geldi geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

“KUDRETLİ DEVLETİMİZ YARALI EN KISA ZAMANDA SARACAKTIR”      

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, devletin en kısa sürede yaraları saracağını belirterek “Kuzfındık Köyü'müzde gerçekleşen yangından zarar gören hemşerilerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Tüm kurumlarımız iş başında. Kudretli devletimiz inşallah yaralı en kısa zamanda saracaktır” dedi.

KÖYÜMÜZE VE KÖYLÜLERİMİZE GEÇMİŞ OLSUN”

İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, yangının ardından gerekli çalışmalrın sürdürüldüğünün altını çizerek; “Kuzfındık Köyümüzde meydana gelen yangının hemen ardından devletimizin bütün kurumları gerekli çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler tarafından hasar tespit çalışmaları devam ederken yaralar en kısa sürede sarılacak inşallah. Milletvekilimiz Arzu Aydın ile birlikte köyde incelemelerde bulunarak yangında zarar gören vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Rabbim bu tür afetlerden bizleri korusun. Bir kez daha Kuzfındık Köyümüze ve köylülerimize geçmiş olsun diyorum” ifadelerine yer verdi.

Editör: TE Bilisim