Bolu Kurum ve Kuruluşlar Arası Basketbol turnuvasında mutlu sona ulaşan Erpiliç, şampiyonluk kupasına kavuştu. Takım kaptanı Çağdaş Çalış final maçında attığı 45 sayı ile takımını sırtlarken galibiyeti getiren isim oldu.

HBAER: BURHAN YEŞİLTAŞ

Bolu’da her yıl düzenlenen Kurum ve Kuruluşlar Arası Basketbol turnuvası geçtiğimiz gün sona erdi. 17 Temmuz Spor Salonu’nda gerçekleşen Erpiliç-Arçelik arasındaki final mücadelesinde yüzü gülen taraf Erpiliç oldu. Rakibini 86–75 yenen Erpiliç, ilk defa katıldığı turnuvada kupayı kaldırarak büyük bir başarıya imza attı.

TARAFTARLA OYUNCULAR BÜTÜNLEŞTİ

Maçın ilk dakikasından itibaren susmayan Erpiliç taraftarı, takımla bir bütün olarak kupayı kaldırmada önemli bir rol oynadı. Takımını tezahüratlarla ateşleyen taraftarlar, maç sonu sahaya inerek oyuncularla kupa heyecanına ortak oldu.

KUPAYI MUSTAFA ERİCEK TAKDİM ETTİ

Karşılaşmanın ardından saha içinde düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan takımlara plaket takdim edildi. Şampiyon takımın sporcularına ise kupayı Erpiliç Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ericek takdim etti.

KAPTAN TAKIMINI SIRTLADI

Uzun süre profesyonel liglerde Basketbol oynayan, son olarak Bolu Belediyespor Boluspor Basketbol takımında Profesyonel Basketbol hayatının Oyunculuk kısmına Kaptan olarak son veren Çağdaş Çalış, Erpiliç formasıyla tekrar kaptanlığını yaptı. Oynanan her maçta takımın sayı yükünü sırtlanan Çalış final maçında attığı 45 sayıyla takımını sırtlarken kupayı da kaldıran isim oldu.

Editör: TE Bilisim