Bolu Belediyespor Voleybol Takımı sezon hazırlıklarına devam ederken ilk hazırlık maçını ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediyespor ile yaptı. Karşılaşmadan 3 – 1 galip ayrılan Bolunun Sultanları ilk sınavında başarılı oldu.

Türkiye Voleybol 1. Liginde Bolu İlini temsil eden Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımı lig hazırlıklarına yaptığı hazırlık maçı ile devam etti. ligin güçlü ekiplerinden Sarıyer Belediye ile oynanan karşılaşmadan Bolunun Sultanları 3 – 1 galip ayrıldı. Setlerde üstünlüğü birinci setin ardından ele alan Sultanlar üçüncü ve dördüncü setlerde oynadığı üstün oyun ile göz doldurdu.

Maçın ilk setine istediği gibi başlayamayan Bolu Belediyespor savunmada yaptığı hatalar ile 12 – 9 geri düştü. Antrenör Gökhan Çokşen’in molasının ardından toparlansa da setin sonunu iyi oynayamadı ve ilk setten 25 – 20 mağlup ayrıldı. İkinci sete iyi başlayan Sultanlar arka arkaya servisten aldıkları sayı ile 10 – 8 öne geçti ve Sarıyer’in molası geldi. Mola sonrası konuk ekip skoru eşitlemeye çalışsa da Belediyespor izin vermedi ve setten 25 – 22 galip ayrılarak skoru 1 – 1 e getirdi. Maçın 3. Setinde bambaşka bir oyun oynayan Bolunun Sultanları yakaladıkları seri ile 5 – 0 öne geçtiler. Sarıyer skor üretmeye başlasa da Belediyespor izin vermedi ve setin bir bölümünde skoru 17 – 6 ya kadar getirdi. Maçın kalanında hata yapmayan Sultanlar setten 25 - 13 galip ayrılarak skoru 2 – 1 e getirdi. Maçın son setinde Sarıyer iyi başlasa da Belediyespor çabuk toparlandı ve setten 25 – 21, maçtan ise 3 – 1 galip ayrıldı. Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımının bir sonraki hazırlık maçı ise 19 Eylül Salı günü 16:30 da 17 Temmuz Spor Salonunda Sakarya ile oynanacak.

Editör: TE Bilisim