Azerbaycan’da gerçekleşen Türk Dünyası Azerbaycan İş Forumu’na katılan Bolu TSO Başkanı Türker Ateş, Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva’yla bir araya geldi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin organizasyonuyla yapılan Türk Dünyası Azerbaycan İş Forumu’na TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanında katılan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ateş bu kapsamda Azerbaycan Milli Meclisi Milletvekili Ganire Paşayeva’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

Birliktelikte; Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A.Akgün Altuğ, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer ve MHP 25. Dönem Çanakkale Milletvekilliği ve TOBB Çanakkale İl Genç Girişimciler Kurulu Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olan İ̇brahim Kürşat Tuna iştirak etti.

Yapılan ziyarette, Azerbaycan ve Türkiye arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler ele alınırken, Milletvekili Ganire Paşayeva, özellikle Karabağ’ın yeniden yapılandırılması sürecinde Türkiye’nin iş dünyası temsilcilerinin de aktif biçimde yer alması konusunda davette bulundu.

Editör: TE Bilisim