Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Haberleri

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan haberleri ve güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan gelişmeleri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile ilgili tüm video, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan fotoğrafları ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


ULUSAL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için...

ULUSAL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam yapılmayacağını her fırsatta vurgularken CHP'den konuyla ilgili dikkat çeken...

HABER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, AKP Grup toplantısı öncesinde temmuz ayında emekliye yapılacak zam ile ilgili konuştu.

HABER

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ara zam konusunda açıklamada bulundu.

HABER

Emeklilerin bayram ikramiyesi ödemeleri 2 Nisan ile 5 Nisan arasında hesaplarına yatırılacak.

EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin TL arasında promosyon ödemesi yapacağını açıklamış ve diğer bankalara da çağrı yapmıştı.

HABER

Emeklilik sistemiyle ilgili önemli bir düzenleme yolda. Geçtiğimiz yıl duyurulan BAĞ-KUR prim eşitlemesi için somut adımlar atılıyor.

EKONOMİ

Emeklilerin bayram ikramiyesini 3 bin TL'ye çıkaran kanun Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

HABER

Türkiye'de haftada 45 saat olan çalışma saatinin düşürülmesi için hükümet harekete geçti.

ULUSAL

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "Emeklilerin bayram ikramiyelerinin artırılması talebi var, bu adımı atmaya hazırız" dedi.

EKONOMİ

Devlet ve ona bağlı müesseselerde çalışan işçilere ek ödemelerin ilk yarısı hesaplara yatırılmaya başlandı.

EKONOMİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.