SUBÜ Haberleri

SUBÜ haberleri ve güncel SUBÜ gelişmeleri, SUBÜ ile ilgili tüm video, SUBÜ fotoğrafları ve SUBÜ haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Sapanca MYO’nun Sakarya ekonomisine katkı sağlayan işletmeleri geniş bir perspektiften incelemeyi hedefleyen ‘İş'te Sakarya’ başlıklı bilimsel araştırma projesinde çekimler...

BÖLGE HABERLERİ

YÖK, başlattığı yapay zeka ve dijital dönüşüm çalışması çerçevesinde SUBÜ’nün sunduğu önerileri kabul etti. Bu çerçevede SUBÜ Karasu MYO ‘Bilişim...

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ’nün akademik ve idari personelleri, Ramazan Bayramı’nın ardından ilk mesai gününde düzenlenen Geleneksel Bayramlaşma Programı’nda buluştu.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ tarafından düzenlenen Fikir Sofrası, ‘Teknikerlik Mesleğinin Geleceği ve Dijital Dönüşüm’ teması ile gerçekleştirildi.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Hendek MYO Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, düzenlenen teknik gezi ile bir mobilya firmasının Düzce’de bulunan fabrikasını ziyaret etti.

BÖLGE HABERLERİ

4’üncü Uluslararası Malzeme Karakterizasyon Sempozyumu (ISC24), SUBÜ ile üniversitenin Malzeme ve Üretim Teknolojileri Uygulama ve Araştırma Merkezi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Ferizli MYO Moda Tasarımı Programı öğrencileri, düzenlenen geziyle teknik bilgileri yerinde öğrendi.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Teknoloji Transfer Ofisi, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü akademisyenlerine yönelik ‘Bilimsel Araştırma Projeleri Yazma Eğitimi’ düzenledi.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ ve KBÜ arasında akademik iş birliği ve ‘Sosyalfest’ kurumsal paydaş iş birliği protokolleri imzalandı.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ Ferizli MYO İşletme Programı öğrencileri için ‘Yenilik Yönetimi’ dersi çerçevesinde Tuzla Tersanesi’ne teknik gezi düzenlendi.

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ İletişim Koordinatörlüğü tarafından üniversitenin tüm birimlerindeki iletişim temsilcilerinin daha nitelikli içerikler üretmesi gayesiyle başlatılan İletişim Kampları’nın 2’ncisi ‘Sosyal Medya...

BÖLGE HABERLERİ

SUBÜ, YÖK tarafından hazırlanan 2023 Yılı İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu’nun 3 başlığında devlet üniversiteleri arasında ilk 5’e girmeyi başardı.