Tunahan çiçek Haberleri

tunahan çiçek haberleri ve güncel tunahan çiçek gelişmeleri, tunahan çiçek ile ilgili tüm video, tunahan çiçek fotoğrafları ve tunahan çiçek haberleri Köroğlu Gazetesi | Bolu sitemizde


SPOR

Boluspor, 1.ligin 30.haftasında kendi sahasında Ümraniyespor’u Tunahan Çiçek’in kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

SPOR

Boluspor’un deneyimli orta saha oyuncusu Tunahan Çiçek, Ümraniyespor karşısında attığı golle takımının 1-0 galip gelmesini sağladı.

SPOR

Boluspor, Trendyol 1.ligde kendi sahasında Giresunspor’u 2-1 mağlup etmeye başardı. Maçın ardından kırmızı beyazlıların istatistikleri de belli oldu.

SPOR

Boluspor, 2023–2024 sezonunun 22.haftasında kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla tamamlayıp tesislerinde kampa girdi.

SPOR

Boluspor, 2023–2024 sezonunun 19.haftasında kendi sahasında oynayacağı Bandırmaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı çalışmayla tamamlayıp tesislerinde kampa girdi.

SPOR

Boluspor, daha önce anlaşmaya vardığı Tunahan Çiçek ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Çiçek, 2016-2017 futbol sezonunda Boluspor forması giymişti.

SPOR

Ara transfer döneminde kadrosuna takviye yapmak isteyen Boluspor, aradığı orta alan oyuncusunu buldu.

SPOR

Devre arası transferi için harekete gecen Boluspor eski futbolcusu Tunahan Çiçek’i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz hafta kulübe gelen tecrübeli oyuncu 1,5...