(HABER: BURHAN YEŞİLTAŞ-FAHRİ GÜNDÜZ)-Devre arası transferi için harekete gecen Boluspor eski futbolcusu Tunahan Çiçek’i kadrosuna kattı. Geçtiğimiz hafta kulübe gelen tecrübeli oyuncu 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Daha önce 2016 yılında dönemin teknik direktör Fuat Çapa’nın yönetiminde kırmızı beyazlı formayı giyen tecrübeli futbolcu, 2022 yılında Avrupa Konferans liginde forma giyerken Boluspor ile ikinci yarıda kırmızı beyazlı formayı tekrar giyecek.

Devre arası kadrosunu güçlendirmek için çalışmamalar yapan Boluspor, Vaduz takımında orta saha ve forvet pozisyonunda görev yapan Türk asıllı İsviçreli futbolcu Tunahan Çiçek’i kadrosuna kattı.

Profesyonel kariyerine 2010 yılında St. Gallen kulübünde başlayan gurbetçi oyuncu sırası ile St. Gallen, Winterthur, Boluspor, Schaffhausen, Neuchâtel Xamax ve Vaduz kulüplerinde forma giydi.

2022 yılında Avrupa Konferans Ligi Elemeleri müsabakasında Konyaspor’a karşı FC Vaduz formasını giyen Tunahan Çicek’in takımı Koper, Konyaspor ve Rapid Wien'i eleyerek UEFA turnuvalarında grup aşamasına katıldı. FC Vaduz forması ile isminden söz ettiren tecrübeli oyuncu Trendyol 1.lig de ikinci yarı Boluspor formasını giyecek.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ