AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, 21 Şubat Cuma günü özel bir işi için gittiği İstanbul'da giden trafik kazası geçiren AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Haber: Aslı Akış

AK Parti Merkez ilçe kongresi için Bolu’ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, kongre öncesinde; geçtiğimiz Cuma İstanbul’da trafik kazası geçiren ve hafta sonu ambulans ile Bolu’ya sevk edilen ve tedavisine evinde devam edilen Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’a geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı’nın geçmiş olsun ziyaretine AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü ile birçok partili eşlik etti.

Geçtiğimiz Cuma, özel işleri için İstanbul’a giden Ak Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, trafik kazası geçirmiş kaza sonrasında yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Etfal Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yapılan ilk kontrollerin soncunda Doğanay’ın omuriliğinde kırık olduğu belirlenmiş ve hastanedeki tedavisinin ardından ambulans aracılığı ile Bolu'ya getirilmişti. Bolu’ya sevk edilen AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın evinde dinlediği öğrenilirken, tedavisi burada sürdürülecek.

 

Editör: TE Bilisim