Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı, tarafından Azerbaycan'ın Ermeni işgali altındaki Dağlık Karabağ bölgesindeki Hocalı Kasabasında 26 Şubat 1992 tarihinde gerçekleşen 'Hocalı Soykırımı'nı anmak üzere bir fotoğraf sergisi düzenledi.

Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanlığı üniversite teşkilatları tarafından organize edilen 1992 tarihinde Hocalı Kasabası’nda 613 kişinin şehadeti ile sonuçlanan “Hocalı Soykırımı”nı anmak üzere 100 fotoğrafın yer aldığı Hocalı Sergisi Abant İzzet Baysal Üniversitesi Aktivite Merkezinde açıldı.

Sergi açılışına Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, Ülkü ocağı üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Burada bir açıklama yapan Ülkü Ocakları Bolu İl Başkanı İsmail Akgül, “Ülkücü Türk Gençliği olarak dünyanın neresinde bir soydaşımızın saçının teline zarar gelse bizim yüreğimiz sızlamaktadır. Türklüğe yapılan zulümleri ört bas etmek isteyenlere asla müsaade etmeyecek acımızı tüm dünyaya kabul ettireceğiz. Davamız Nizam-ı Alem ve İlahi Kelimetullahtan asla vazgeçmeyecek tüm dünyaya bir gün Türk-İslam ülküsünü kabul ettireceğiz. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Yüce Allahtan rahmet dileriz. Ne mutlu Türk'üm Diyene!” dedi.

Editör: TE Bilisim