Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ile İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevini ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit ve diğer protokol üyeleri huzurevi sakinlerinin bayramlarını kutladı.

 Haber: Aslı Akış

 Bolu Valiliği koordinesinde yapılan ziyaretlere Bolu Valisi Ahmet Ümit, Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Cavit Nartop, Belediye Başkan Yardımcısı Mansur Şen, İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Koçyiğit, İl Müftüsü Orhan Genç katıldı.

İzzet Baysal Vakıf Huzurevi’ni ve İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi ziyaret eden Bolu Valisi Ahmet Ümit ve beraberindekiler huzurevi sakinleri ile tek tek ilgilenerek bayramlarını kutladılar.

Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Ümit ve diğer protokol üyeleri huzurevi sakinleri ile yakından ilgilenerek kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordular.

 “SİZLER BU TOPLUMUN BEREKETLERİSİNİZ”

Kurban Bayramı ziyaretlerinde kendilerini güler yüzle karşılayan huzurevi sakinlerine teşekkür eden Vali Ahmet Ümit,  “Sizleri her zaman ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Sizler bizim özel misafirlerimizsiniz. Sizlerin yüzünüzün güldüğünü görünce inanın çok memnun oluyorum. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Çünkü sizler bu toplumun bereketlerisiniz. Sizlerden devletimize, milletimize dua etmenizi istirham ediyorum. Dualarınızda devletimizi, milletimizi, yöneticilerimizi, çalışanlarımızı eksik etmeyin.  Birlik ve beraberliğimiz hep daim olsun. Sizlerle birlikte sağlıklı bir şekilde Allah nice nice bayramlara ermemizi nasip etsin. Kurban Bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilisim