İnsan Hak ve Hürriyetleri ( İHH) İnsani Yardım Derneğince her yıl olduğu gibi bu senede Bolu’da 150 yetim çocuğa bayramlık elbise yardımı yapıldı. İHH'nın belirlediği giyim mağazasına yakınlarıyla gelen çocuklar, istedikleri kıyafetleri gönüllerince seçerek aldı.

Haber: Aslı Akış

Bolu İHH bayrama sevinçli girsinler diye yetim, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafeti ulaştırıyor. Hayırseverlerin desteleriyle yapılan çalışmalarla pek çok çocuğa ulaşılması hedefleniyor.

Yaklaşan Ramazan bayramı öncesi İHH İnsani Yardım Vakfı Bolu, Bayram gününü yeni elbiseleriyle karşılasınlar diye yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ediyor.

Ülkemizin önde gelen giyim firmalarından birinden hayırseverlerinde katılımıyla alışverişler yapıldı. Bayramlıklar çocukların kendi istediği kıyafet olarak alınıp teslim edildi.

Çocukların anneleri veya vasileriyle birlikte seçtikleri kıyafetleri giyerken yaşadıkları mutluluk, heyecan ise gözlerinden okundu.

“BOLU’DA HEDEFİMİZ 300 ÇOCUĞUN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK”

Bolu İHH yetim sorumlusu Huri Cesaretli, yetim ve ihtiyaç sahibi çocukları her yıl sevindirdiklerine dikkat çekerek; “Her yıl olduğu gibi bu yılda yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık hediye ettik. 150 çocuğumuzu giyindirdik, bayrama kadar 300 çocuğumuzu giyindirmiş olacağız. Ayrıca yurtdışında da 200 yetim çocuğu giyindirerek bayram sevinçlerine ortak olacağız. Yardımlar için hayırsever bağışçılarımıza çocuklar adına teşekkür ediyoruz. Paylaştıkça bu insanların yüreğine dokunmuş oluyoruz.” dedi.

Editör: Burhan YEŞİLTAŞ