(HABER: SERVET GÖKÇEK - NİLAY ÇELİK ) - Bolu Valiliği koordinesinde Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay organizasyonunda düzenlenen ''Cumhuriyetin 100. Yılında Yüz Kan Bağışı'' etkinliği İl Milli Eğitim Müdürlüğünde başladı.

fot galeri gif

Bolu Eğitim Ailesi “Cumhuriyet’in 100.Yılında Yüz Kan Bağışı” etkinliği kapsamında Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Etkinliğe farklı okullardan müdürler, öğretmenler, idari personeller ve Bolu İl Milli Eğitim müdürlüğü personelleri de katıldı.

“İNŞALLAH BİR İNSANIMIZA FAYDA SAĞLAMIŞ OLURUZ”

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Cemil Sarıcı, Bolu Eğitim Ailesi olarak 100.yılda “Yüz Kan Bağışı” sloganıyla kan vermeye başladıklarını söyleyerek, “Cumhuriyetimizin 100. Yılıyla ilgili Bolu Eğitim Ailesi olarak gerçekten öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin katkılarıyla çok güzel programlar yapıldı. Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır programlar icra edildi. Bugünde bizler Bolu Eğitim Ailesi olarak 100.yılda “Yüz Kan Bağışı” sloganıyla kan vermeye başladık. Şuan arkadaşlarımız, öğretmenlerimiz, idarecilerimiz, Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışan arkadaşlarımız akşama kadar yoğun bir şekilde burada kan bağışına devam edecekler. Bizde bu anlamlı günde bu etkinliğe kan vererek katılmak istedik. İnşallah bir insanımıza fayda sağlamış oluruz.” dedi.

“VATANIMIZ İÇİN KANIMIZ FEDA OLSUN”

Bolu Merkez 60. Yıl İlkokulu ve Anaokulu Müdürü Erhan Karakaş, 3 ayda bir kan verdiğini belirterek, “Ben aynı zamanda Kızılay’ın eşimle beraber üyesiyiz. Aidatlarımızı veririz. Ben 3 ayda bir normalde kan veririm. Bana mesaj gelir. Kan verme vaktimin geldiği şeklinde. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de düzenlediği bu “Yüz Kan Bağışı” tam buna denk geldi. Bugünde onun görevini yerine getirmeye geldim. Vatanımız için kanımız feda olsun.” ifadelerini kullandı.

Editör: Servet GÖKÇEK