Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Bolu İl Özel İdaresi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yüceer; “İl Özel İdaresi çalışmaları yıl boyu devam eder. Hiçbir mevsimde durmaz. Ekiplerimiz ihtiyaç olan, eksik olan ve yapılması gereken yerlerdeki hizmetlerine devam etmekte” dedi.

Haber: Aslı Akış

Bolu İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, İl Özel İdaresinin Koronavirüs tedbirleri kapsamında çalışmalar devam ettiğinin altını çizerek, bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yol bakım, onarım, altyapı güçlendirme ve sıcak asfalt çalışmalarına hız verdiğini vurguladı. Korona virüs salgını sürecinde personelin gerekli sağlık ve güvenlik tedbirleri alınarak, mesafeler korunarak maske ve eldivenleri dağıtılarak çalışmaları sürdürdüğünü de kaydetti.

“SAĞLIK VE GÜVENLİK TEDBİRLERİ ALINDI”       

İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, il özel idaresinin geçilen sıkıntılı süreçte dahi dönüşümlü personel ile yapılması gereken hizmetleri yerine ulaştırdığı belirterek; “Biliyorsunuz İl Özel İdaresi çalışmaları yıl boyu devam eder. Hiçbir mevsimde durmaz. Her mevsimin kendi özelliğine göre kendi imkanlarına göre çalışmalar devam eder.  Şu anda da biliyorsunuz olağanüstü bir dönemden geçiyoruz. Gerçekten sıkıntılı bir süreçteyiz. Bu konuda yetkili başta sayın valimiz ve genel sekreterimiz olmak üzere çalışmalarımız dönüşümlü olmak üzere programlandı. Çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda il özel idare ekiplerimiz ihtiyaç, eksik olan ve yapılması gereken yerlerdeki hizmetlerine devam etmekte. Çalışmalar durmuyor. Bunun başka da yolu yok çünkü hayat devam ediyor. Ancak bunu yaparken de personelimizi risk altında değil gerekli sağlık ve güvenlik tedbirleri alınarak, mesafeler korunarak maske ve eldivenleri dağıtılarak çalışmalar sürüyor. Bunun sosyal, kültürel, ekonomik ve psikolojik yönü dikkate alınarak dönüşümlü olarak süreç devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim