(HABER: HURİ AFACAN) - Bolu'da Expolife fuarcılık tarafından 21-24 Eylül 2023 tarihlerinde “Gıda Tarım ve Hayvancılık” ve “ Yapı, Mobilya & Ev Tekstili” fuarında yerini aldı.  Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve birçok birlik ve kuruluş fuara destek ve katılımcı oldu.

Fuar açılışına Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu Milletvekilleri İsmail Akgül ve Türker Ateş, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu İl Tarım ve Orman Müdür Yardımcısı Fahri Tetik, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdullah Alemdar, Expo Life Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğan, kurum müdürleri ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Expo Life Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Serdar Erdoğan yaptığı açılış konuşmasında; Bolu'da olmaktan mutluluk duyduklarını ve fuarın gerek Bolu'ya hayırlı ve bereketli olması temennilerinde bulundu.

Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü standını Bolu Valisi Erkan Kılıç, Bolu milletvekilleri, protokol ve vatandaşlar ziyaret etti.

Bolu Valisi Erkan Kılıç; Bolu İl Tarım ve orman Müdürlüğü standını ziyaret ederken yerli tohumlar ve yöresel ürünler hakkında bilgi aldı.

Fuarda Bolu Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yerli tohumlar tanıtılırken güncel çalışmalar ve örnek ahır projesi başta olmak üzere projeler hakkında vatandaşlar teknik personelden bilgi alabilir.  Fuarda Bolu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü standına ilginin yoğun olduğu gözlemlendi.